майора 6 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Българско трицветно гонче. Какво става с тази порода. Зщо не я виждам в последно време. Като дете прекарвах много време в Странджа и там имаше такива трицветни гончета красота. Знам, че сърбите пак ни изпревариха в регистрацията, но тяхните кучета са различни от нашите. Нашето трицветно гонче е по високо и по стройно от сръбското. Ако някъде още има такива кучета качете снимки да ги видим. Не е ли крайно време да се заемем да си ретистрираме нашата порода и да не се кланяме на сръбската. Kaman and vl_1982 2 Quote Link to post Share on other sites
hunter_95 6 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 майоре ти си прав аэ имам трицветни гончета ама не са чистокръвни DAXC 1 Quote Link to post Share on other sites
hunter_95 6 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Quote Link to post Share on other sites
Даниел Йорданов 15 Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Малееее...Вече и такава порода ли има...Ще умра от смях....Що се излагате бре??? Quote Link to post Share on other sites
nike 158 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Малееее...Вече и такава порода ли има...Ще умра от смях....Що се излагате бре??? Къф е проблема да има такава порода?Между другото гледах филма ,лов на диви свине в с.Баня,впечатлих се от кучетата им-1 драдхар и едно трицветно.Имаш ли мнение по въпроса? Quote Link to post Share on other sites
hunter_95 6 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 eii nike качи няккоя снимка на твоите кучета Quote Link to post Share on other sites
archi 2 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 ето едно Quote Link to post Share on other sites
nike 158 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 eii nike качи няккоя снимка на твоите кучета Нямам приятел,по независещи от мен обстояелства остана само едно,това което е на аватара.А снимката с двамата колеги и месните гончета е от архива. brakoniera2 1 Quote Link to post Share on other sites
hunter_95 6 Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 еее nike трицветното е супер а другото не се вижда добре и ако кажа нещо може и да те иэлъжа. Quote Link to post Share on other sites
hunter_95 6 Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 аиде да я съживим таэи тема spartak 1 Quote Link to post Share on other sites
vkita 11 Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Това гонче е на дядо ми. Quote Link to post Share on other sites
Желю 1,472 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Това беше на баба ми,тя е зад него. nachkovsk and jokata 2 Quote Link to post Share on other sites
nmnnalov 46 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Българско трицветно гонче. Какво става с тази порода. Зщо не я виждам в последно време. Като дете прекарвах много време в Странджа и там имаше такива трицветни гончета красота. Знам, че сърбите пак ни изпревариха в регистрацията, но тяхните кучета са различни от нашите. Нашето трицветно гонче е по високо и по стройно от сръбското. Ако някъде още има такива кучета качете снимки да ги видим. Не е ли крайно време да се заемем да си ретистрираме нашата порода и да не се кланяме на сръбската. На 1 годинка. Quote Link to post Share on other sites
BOBI 2,901 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Колега как според вас трява да изглежда това българско трицвето гонче ,че да се различава от сръбското?Искам само да допълня че понашия край има такива трицветни месни гончета от едно време който нямат общо със сръбските.Има хора който си подържат тези кучета още от едно време.Добре ще е според мен да се регистрира такава порода. Quote Link to post Share on other sites
BOBI 2,901 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Ето и една снимка на скачка с такива месни кучета.Според мен е добре българското трицвено гонче да изглежда така. RADI_KG's, petkata007 and Милен Стоянов 3 Quote Link to post Share on other sites
ShOoTeRa_17 0 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 ето още един представител Quote Link to post Share on other sites
mms 1,149 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 ето и от мен един представител Quote Link to post Share on other sites
BaHuHuO 22 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 (edited) ето и моята представителка на породата Edited September 2, 2008 by Lapeto Quote Link to post Share on other sites
nike 158 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 И от мен един представител. nachkovsk, Ivailo Veskov and verneykaron 3 Quote Link to post Share on other sites
nike 158 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Ето и една снимка на скачка с такива месни кучета.Според мен е добре българското трицвено гонче да изглежда така.ПРИВЕТ Боби,качи снимки на малките. Quote Link to post Share on other sites
BOBI 2,901 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Нямам снимки на малките . Quote Link to post Share on other sites
Лакони 0 Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Качвайте смело снимки, който има куче с три цвята,което да гони дивеч и живее в България, спокойно може да го нарече Българско трицветно гонче ! Чрез своето многообразие ще създадем здрави генетично мастрагани, които ще учудят цяла България и две села в Сливенски окръг- Коньово и Кермен Quote Link to post Share on other sites
BaHuHuO 22 Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 добре де имам въпрос... кучето ми (което показах по-горе) е българско трицветно гонче...но гледам снимки и на сръбските и откривам много прилики и с някои такива кучета...та въпросът ми е В кое е разликата м/у двете породи??? или просто сърбите са я регистрирали преди нас?! Quote Link to post Share on other sites
BAK 73 Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 много правилно регистрирана е от много време имат стандарт ходат по изложби и изпитания имат критерий Quote Link to post Share on other sites
BaHuHuO 22 Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 А има ли някаква съществена (наглед видна) разлика м/у двете породи.... ? Не само на външен вид,а и като гонка,отдалечаване,злоба.... знам ли още какво? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts