Pehlivan 10 Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Снимката е много голяма 3500 кб. В понеделник ще я сканирам и ще я кача обезателно. Пустото му животно не щеше да пада / стрелям го от 10-15 метра/, изяде 3 бр. бренекета и накрая се смили над мен и падна все пак Quote Link to post Share on other sites
pile 1,018 Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Ето нещо и от мен - 25 см, наградени със златен медал колега,ако беше застанал отдясно на глигана до задните бутове снимката щеше да е за първа страница кое да е ловно списание!!! такъв глиган заслужава повече ПОчИТ! много красив мъжкар! иначе евала за слуката! поздрави! Quote Link to post Share on other sites
jovani62 449 Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 18,5 и 19см Quote Link to post Share on other sites
karamanski 1 Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Тожа е моят трофеи. Quote Link to post Share on other sites
Pehlivan 10 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) колега,ако беше застанал отдясно на глигана до задните бутове снимката щеше да е за първа страница кое да е ловно списание!!! такъв глиган заслужава повече ПОчИТ! много красив мъжкар! иначе евала за слуката!поздрави! Ето и три снимки направени с GSM, не са много хубави, но на този етап мога да кача само тези. до края на седмицата ще кача и "зъбките"(още не съм ги сложил на подложка, но и така си личи, че са големи). Ако някой може да ми помогне или да ми каже къде мога да си намеря и да си купя подложка ще съм много благодарен. Edited June 16, 2008 by Pehlivan Quote Link to post Share on other sites
vyordanov 5 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ето и три снимки направени с GSM, не са много хубави, но на този етап мога да кача само тези. до края на седмицата ще кача и "зъбките"(още не съм ги сложил на подложка, но и така си личи, че са големи). Ако някой може да ми помогне или да ми каже къде мога да си намеря и да си купя подложка ще съм много благодарен. разгледай тази тема може да ти помогне http://www.nalov.com/forum/index.php?showt...amp;hl=поставки Quote Link to post Share on other sites
Pehlivan 10 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 разгледай тази тема може да ти помогне http://www.nalov.com/forum/index.php?showt...amp;hl=поставки Благодаря колега, в момента съм много зает, но по-късно ще проверя сайтовете и телефоните, които са изписани. Quote Link to post Share on other sites
axell73 31 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Супер зъбоци ...кофти поставки Колега наистина поставките не са много качествени като оформление, но сам съм си ги правил и според мен по-важен е трофея и спомена за преживените емоции Quote Link to post Share on other sites
axell73 31 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Такива ловци уважавам видно е че са ловци а не торбари.Поздрави от Берковица :) Благодаря ти адаш Quote Link to post Share on other sites
hunter_95 6 Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 браво на всички но моля споделяите и размерите ако обичате Quote Link to post Share on other sites
дзверо 455 Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Цялата работа е че неискат да видят не че няма просто го нямат това за лов. Ама тъй де.Пилци няакви,едни мънички и летят като стрели, как да ги уцелиш.А виж Прасето...Прасето си е друга работа.1,50кв.м.мишена как да не я уцелиш. Quote Link to post Share on other sites
IASEN ZLATANOV 1 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 LOVUVAI NA SVOBODA.LOVAT I SEKSA SA SAMO ZA PROFESEONALISTI. Петър Танев 1 Quote Link to post Share on other sites
Глиганчо 129 Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Quote Link to post Share on other sites
trifontri 0 Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Браво!!! Дай Боже всекиму!!!НАСЛУКА на ВСИЧКИ!!!! Тожа е най важното.......СЛУКАТА Quote Link to post Share on other sites
Pehlivan 10 Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 (edited) Ето го и моя трофей (само че е без поставка), дето се каня от 1 месец да го кача, зъбките са 25 и 24 - оценено със златно медалче Edited July 30, 2008 by Pehlivan Quote Link to post Share on other sites
Pehlivan 10 Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 che ti zavijdam zavijdam ti, ama kaji s raka na sarceto si ne be6e li kuc gligana i ne stoq li da mu garmi6 3 pati :) Като знаеш как да гледаш и да хипнотизираш, всеки дивеч ще стои, а що се отнася до крака наистина имаше проблем долу на стъпалото, но той не оказваше влияние на походката му Quote Link to post Share on other sites
k_tulumov 7 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Качете снимки на вашите трофеи. Дано да ви харесва моят трофей. Quote Link to post Share on other sites
shot1 1,130 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Дано да ви харесва моят трофей. Трофея е много хубав, ама нещо снимката не ми допада. Quote Link to post Share on other sites
Любен Любенов 3 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Трофея е много хубав, ама нещо снимката не ми допада. На касапска прилича - за това! Настина хубав трофей е ударил колегата / Честито!/, ама трябва повече уважение към животните! Кофти ми е да давам такива съвети, звуча като стар даскал, но ловеца трябва да цени дивеча - и в природата, и трофеите, добити от него! Quote Link to post Share on other sites
Любен Любенов 3 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 А ето един трофей и от мен: Quote Link to post Share on other sites
bat-kiffi 1,149 Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 На касапска прилича - за това! Настина хубав трофей е ударил колегата / Честито!/, ама трябва повече уважение към животните! Кофти ми е да давам такива съвети, звуча като стар даскал, но ловеца трябва да цени дивеча - и в природата, и трофеите, добити от него! За какво уважение говориш към животните. То уважение към колегите ловци няма, а ти искаш да уважава дивеча. Погледнеш ли само датата на снимката и работата замирисва. Ловът на сръндаци е разрешен от 1 май. Quote Link to post Share on other sites
k_tulumov 7 Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 За какво уважение говориш към животните. То уважение към колегите ловци няма, а ти искаш да уважава дивеча.Погледнеш ли само датата на снимката и работата замирисва. Ловът на сръндаци е разрешен от 1 май. Колеги датата на снимката наистина е вярна макар , че може да я променя. Нямаше да го има този трафей ако не го бяха нахапали кучетата. Не го гръмнах, а направо го заколих. Много съжелявам ама такъв е живота всеки греши. Quote Link to post Share on other sites
bat-kiffi 1,149 Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Колеги датата на снимката наистина е вярна макар , че може да я променя. Нямаше да го има този трафей ако не го бяха нахапали кучетата. Не го гръмнах, а направо го заколих. Много съжелявам ама такъв е живота всеки греши. Този цитат е от началото на темата: "да има галерия но тук може да споделите и историята на вашите трофеи защото всеки трофеи си има своята история" Ако беше расказал историята на този сръндак едвали щях да реагирам по този начин. От снимката виждам, че си яхнал мотоциклет Зид и ако си горски, ти влиза в задълженията да отървеш животното от мъките. При тези обстоятелства ти поднасям искрените си извинения за тона. А какво стана с въпросните кучета? ДБД 1 Quote Link to post Share on other sites
ico cz 3 Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Колеги датата на снимката наистина е вярна макар , че може да я променя. Нямаше да го има този трафей ако не го бяха нахапали кучетата. Не го гръмнах, а направо го заколих. Много съжелявам ама такъв е живота всеки греши. Кой ми говореше за култура и традиции,след като не се знае как да се прекратят бързо и безболестно мъките на животното...,,а направо го заколих" и защо се хвалиш с такъв,,трофей"? Quote Link to post Share on other sites
k_tulumov 7 Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Кой ми говореше за култура и традиции,след като не се знае как да се прекратят бързо и безболестно мъките на животното...,,а направо го заколих" и защо се хвалиш с такъв,,трофей"? Колега по това време на годината нося със себе си наж. Ти какъв друг начин за да оттърва животното от мъките предлагаш. Какво ще кажеш ако бях го удошил. И не се хваля с трофея си, а просто го показвам , защото нямам друг и такава е темата. Наслука през идния сезон. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts