Ivo 6 Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 (edited) Здравейте колеги, Покрай хубавите моменти и лакардии във форума, си мисля,че е редно да отдадем почит и възспоменем загубата на стар ловец от нашето обкръжение! За съжаление в четвъртък 26-ти юни спря да бие доброто сърце на Бай Нено Кочанков! Един от най-добрите и внимателни хора които съм позавал! Бай Нено почина на 68г. от масиран инфаркт и инсулт! Той беше ловец 2-ро поколение! Неговия баща бай Делчо е един от основателте на ловната дружинка в с.Паничери! Бай Нено е бил ловец над 35г. и веселите и поучителни ловни истории са ни забавлявали многократно след ловните излети! Бай Нено беше пример за мен за етичност на ловец- към ловеца! за уважението което трябва да има към колегите и толерантността помежду ни! Бай Нено ми е разправял как в по-стари времена ловец задължително е поздравявал на улицата колега и винаги са си помагали кой с каквото може! В памет а бай Нено - ловци от дружинката направиха паметен залп на погребението, засвидетелствайки своята почит към бай Нено! Бай Нено предаде ловната щафета на своите синове Тошко и Делчо (Доктора), също много опитни и колегиални ловци! Почивай в мир бай Нено!! Пазя те в сърцето си! Edited June 29, 2008 by Ivo Quote Link to post Share on other sites
loveca5 1 Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Бог да го прости! Съболезнования на близките му! Quote Link to post Share on other sites
garo_dai 14 Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Мир на душата му.Моите съболезнования. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts