ИЖОВКАТА 209 Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 По точно едва ли може да се опише !!!Абсолютно на същите условия отговаряше нашето печелившо поле.Но най важното в случая е перфектната работа на кучето.Иначе си турист.Особено в тая жега,когато на пъдпъдъка не му се вдига.От 7 ч. до 8.45 вече бях с 28 бройки.Съответно излишните над 15,ги подарих на тия ,дето нямат кучета.В неделя приключих към 8.30 ч.с 12 и с 2 загубени в царевицата,след като дратхаарката ,вместо да търси загубените,предпочете да се скатае на сянка. Красноречив сигнал за прекратяване на лова. Това е неделния лов. Бай Младене тая пушка не ми се види читава май . Quote Link to post Share on other sites
бай младен 10 Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Бай Младене тая пушка не ми се види читава май . Нали затова редактирах поста,пък и датата на апарата не мога да оправя-Пенсионерска ми работа.Но туй да ми е кусура ХА-Ха Quote Link to post Share on other sites
ИЖОВКАТА 209 Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 По бързо редактирай че си мислим лоши работи,светци няма но все пак Наслука Quote Link to post Share on other sites
бай младен 10 Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 По бързо редактирай че си мислим лоши работи,светци няма но все пак Наслука Ееее,баш за мен ли? Quote Link to post Share on other sites
ИЖОВКАТА 209 Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Quote Link to post Share on other sites
Boro 18 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 И аз да се похваля. Включвам се тази сутрин, защото чак сега успях да измия ръцете си от кръв и перушина. Голям лов направихме. Quote Link to post Share on other sites
ИЖОВКАТА 209 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 И аз да се похваля. Включвам се тази сутрин, защото чак сега успях да измия ръцете си от кръв и перушина. Голям лов направихме. Абе то е вярно че който си плаща билета има право да послъгва ама твойто на нищо не прилича Наслука. Quote Link to post Share on other sites
IVAN2222 20 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 До сега си мълчах,но ще се оплача и аз.Пълна скръб и мизерия.В събота нищо,вдигнахме само два дърдавеца и два заека.В неделя на 3 пушки 4 пъдпъдъка,пак вдигнахме два заека.Надявам се поне да се отстреляме на зайци като му дойде времето.Лошото е,че за два дни не вдигнахме и една яребица. Quote Link to post Share on other sites
Хърватев 189 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 При нас традицията е на първия ловен ден да не се излиза, а да се прави голям банкет. И така всичко започна към 9 часа Тази година решихме да не печем агне, понеже фризера ни беше пълен с диво Майстор Кольо в действие Quote Link to post Share on other sites
Хърватев 189 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Други се заеха да нижат шишове Абе друго си е да ти напълни шепата Във фризера намерихме и някое друго фазанче останало от последния лов А това от миналогодишните пъдпъдъци Quote Link to post Share on other sites
Хърватев 189 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Трети пък подготвяха масите и разхлаждаха обстановката Други подготвяха въртележката Бай Иван - кучето следеше спокойно, но строго дали всички си изпълняват задълженията След това започна голямото печене И каквото и да си говорим, друго си е нещо сухо Quote Link to post Share on other sites
Хърватев 189 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Към обяд направих ме едно кратко събрание и се ПОЧНА :drinks: Не след дълго някой поведоха и хорото Други показваха екзотични танци И така чак до вечерта Садам и Ворошилов Ти мене уважаваш ли ма или не Quote Link to post Share on other sites
Хърватев 189 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Внимание прекомерната употреба на бира води то тежки последствия Не ни липсваше и женска компания Накрая завършихме в селската дискотека Quote Link to post Share on other sites
бай младен 10 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Абе,Хърватев,туй сериали,сапунки ,бледнеят в сравнение с твоето произведение. Ти да не си завършил режисура в Москва? Quote Link to post Share on other sites
JPB 409 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Taka се открива сезон!!! Браво! И много слука да имате! Quote Link to post Share on other sites
Хърватев 189 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Абе,Хърватев,туй сериали,сапунки ,бледнеят в сравнение с твоето произведение. Ти да не си завършил режисура в Москва? Хахаха на мене в дружинката ми викат журналиста . Между другото чак сега като гледам снимките разбрах защо при нас има толкова много дивеч, ами защото от банкети не ни остава време да ходим на лов Quote Link to post Share on other sites
Росен Генов 5,767 Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 Браво Хърватев,харесахте ми чудесно откриване сте си направили.Не каза нищо за лова,ходихте ли на лов... Само почакай Енев да прочете какво сте направили и ще видиш как ще реагира... Ако нямате пъдпъдъци и имате още материал за такива шишове,може да организираме някакво съвместно мероприятие Quote Link to post Share on other sites
Guest BYLLI Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Внимание прекомерната употреба на бира води то тежки последствия хърватев ,тоз корем не е от бира ,тоз корем е за бира. аз откривах в дружинката в с. Орлова могила добричко.средно по два патпъдъка на ловец,но изядохме две агнета.жегата беше ужасна и доста се узорихме с врелия курбан. Quote Link to post Share on other sites
mirolov 3 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Малко със закъснение - ето и от мен . Тази година е малко по- слабо от предишната, но все пак има. Това е в събота до 9 часа. Quote Link to post Share on other sites
mirolov 3 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 а такива пъдпъдъци имаше вечерта Quote Link to post Share on other sites
pogo 564 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Малеее "ЖИВА ДА НЕ БЯХ", Абе,Хърватев,туй направо "Дързост и красота" бре !!!!!! Браво!!! Дай Боже всекимо... Поздрави!!! Quote Link to post Share on other sites
goso 44 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 абе Хърватев като гледам падпадъка се чудя колко големи са ви гривеците Quote Link to post Share on other sites
milanov84 2 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Хахаха на мене в дружинката ми викат журналиста .Между другото чак сега като гледам снимките разбрах защо при нас има толкова много дивеч, ами защото от банкети не ни остава време да ходим на лов Колега от толкоз блажно, да не ви се напукат петичките... Quote Link to post Share on other sites
petkatagorskia 0 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Само гургулици и само толкова в Благоевград сутринта де, следобед още 7бр. Иначе яка жега и тук. Quote Link to post Share on other sites
Ivo 6 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 аз набледнах на пъдпъдъчетата, но и при нас беше голяма жега. 9,30 кучетата каталясахи и набледнахме на бира Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts