brakoniera2 9955 Докладвай Публикувано 15 Февруари, 2009 колеги какви брадвички използвате за ловни излети Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krum.rangelov 224 Докладвай Отговорено 20 Февруари, 2009 Аз ползвам едно от ония стари цигански брадвета.Намерих я преди години захвърлена в една плевня на мой роднина със счупена дръжка. Много е лека и върши много работа.Сега е с къса ергономична дръжка-да не пречи в раницата. Държи си ряз и не ръждясва много. Ползвам я предимно за поразчистване на клонки и пр. около пусията-за разфасовка още не е ползвана от мен,защото аз само дера прасето,а други колеги разфасоват,но казват,че е прилична. Ако не си нещо взискателен към марки и пр.изгъзици си е 100% работен инструмент. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bobos 0 Докладвай Отговорено 20 Февруари, 2009 Fiskars 500 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иван Василев 1998 Докладвай Отговорено 20 Февруари, 2009 Мое произведение изпробвано не еднократно Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pogo 564 Докладвай Отговорено 20 Февруари, 2009 (Редактирано) Мое произведение изпробвано не еднократно Ей, пак ни изненада с нещо хубаво от чувала. Да ти пратя едно парче бакаут или чимшир подарък и едно да му сложиш-Хелето. Редактирано 20 Февруари, 2009 от pogo Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tacho 65 Докладвай Отговорено 21 Февруари, 2009 Подарък от баща ми Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shot1 1130 Докладвай Отговорено 21 Февруари, 2009 (Редактирано) Подарък от баща ми Добра брадвичка! Точно така трябва да изглежда според мен една ловна брадвичка. Редактирано 21 Февруари, 2009 от shot1 1 platiev reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatGeorgeone 0 Докладвай Отговорено 21 Февруари, 2009 Извинете ако ви се стори глупав моя въпрос но за какво са ви брадвички по време на излет??? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bubotilov 2 Докладвай Отговорено 21 Февруари, 2009 Извинете ако ви се стори глупав моя въпрос но за какво са ви брадвички по време на излет??? Тоя въпрос сериозно ли го задаваш? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tacho 65 Докладвай Отговорено 21 Февруари, 2009 Ние при нас ги използваме за да пазим равновесие по време на лов Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilich 8 Докладвай Отговорено 21 Февруари, 2009 (Редактирано) от сергия на пазара класическа малка брадвичка от ресор, дръжка от салкъм (акация) някъв мангал я прави/продава, 8лв. - доволен съм. само трябваше лекичко да я пилна с ъгложлайфа (че острието беше супер дебело) и после с камъка и е огин! е, не е Фискарс но е достатъчно добра. Редактирано 21 Февруари, 2009 от ilich Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bubotilov 2 Докладвай Отговорено 22 Февруари, 2009 Един колега беше ка4ил този комплект,но само разлая ку4етата и не даде никакво инфо пове4е!Някой виждал ли е комплекта друг път и знае ли нещо пове4е?Знам 4е е правен от габровски майстор,но цена,кой е майстора и тн.не каза.Нека ако някой е по наясно да каже,защото с удоволствие бих се сдобил с такова комплект4е.Предварително благодаря!!! Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tacho 65 Докладвай Отговорено 22 Февруари, 2009 Колега за брадвето незнам,но имам абсолютно същия нож който е мн добър купих го от един Габровски майстор който живее под ресторанта на Етъра.Острието на ножа било от някаква Френска стомана дали е тека незнам но наистина има хубав ряз. УСПЕХ и НАСЛУКА Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angelmr 19 Докладвай Отговорено 22 Февруари, 2009 Тоя въпрос сериозно ли го задаваш? То и аз се чудих. За разчистване на клонаци брадвата не е най-удобното нещо. А за разфасоване с брадва не ми се иска да коментирам. Та сериозно, за какво ползвате брадвата по време на лов? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bubotilov 2 Докладвай Отговорено 22 Февруари, 2009 (Редактирано) Колега за брадвето незнам,но имам абсолютно същия нож който е мн добър купих го от един Габровски майстор който живее под ресторанта на Етъра.Острието на ножа било от някаква Френска стомана дали е тека незнам но наистина има хубав ряз. УСПЕХ и НАСЛУКА Благодаря за информацията ,НАСЛУКА и на Теб!!! Редактирано 22 Февруари, 2009 от bubotilov Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bubotilov 2 Докладвай Отговорено 22 Февруари, 2009 То и аз се чудих. За разчистване на клонаци брадвата не е най-удобното нещо. А за разфасоване с брадва не ми се иска да коментирам. Та сериозно, за какво ползвате брадвата по време на лов? Разни хора,разни идеали!За мен ли4но оптималният вариант е нож(не голям,максимум 12-15см острие,като напоследък 10 ми е любимо)и малка брадви4ка която ползвам за това за което според теб не ти е удобна,за това което не искаш да коментираш и за още други неща които са 4аст от излета и лова като цяло!Да не говорим 4е от както изгледах вси4ки серии на "Доктор Куин Ле4ителката"по-скоро мога без пушка отколкото без брадва(това разбира се в кръга на шегата )!!!Ина4е моята брадва е някаква немска,която купих за 25-30лв от един строителен хипер-маркет,с дръжка от фибростъкло без особена визия поради което не съм я снимал и ка4ил. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ifoo 3 Докладвай Отговорено 22 Февруари, 2009 Извинете ако ви се стори глупав моя въпрос но за какво са ви брадвички по време на излет??? Ти пък! Къде си виждал ловец без брадва?! Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatGeorgeone 0 Докладвай Отговорено 23 Февруари, 2009 Сериозно питам, защо се мъкне 1-2 килограмово нещо, при наличие на мачетета под 10 лева??? Мачетето реже дърво 3 пъти по-лесно и по-бързо от коя да е брадва, пробвано не 1 и 2 пъти... Освен това то не тежи, а сече и клони... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shot1 1130 Докладвай Отговорено 23 Февруари, 2009 Сериозно питам, защо се мъкне 1-2 килограмово нещо, при наличие на мачетета под 10 лева???Мачетето реже дърво 3 пъти по-лесно и по-бързо от коя да е брадва, пробвано не 1 и 2 пъти... Освен това то не тежи, а сече и клони... Искам две мачетета за под 10 лева, плащам веднага. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pogo 564 Докладвай Отговорено 23 Февруари, 2009 Искам две мачетета за под 10 лева, плащам веднага. Нямаш грижи, заповадай: + = 18 лева Само сега на ПРИМОЦИЯ... Поздрави !!! Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jovani62 449 Докладвай Отговорено 23 Февруари, 2009 Извинете ако ви се стори глупав моя въпрос но за какво са ви брадвички по време на излет??? То и аз се чудих. За разчистване на клонаци брадвата не е най-удобното нещо. А за разфасоване с брадва не ми се иска да коментирам. Та сериозно, за какво ползвате брадвата по време на лов? Най-вече за това я използваме; Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shot1 1130 Докладвай Отговорено 23 Февруари, 2009 Най-вече за това я използваме; Вий пък, мачете нямате ли??? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shot1 1130 Докладвай Отговорено 23 Февруари, 2009 Нямаш грижи, заповадай: + = 18 лева Само сега на ПРИМОЦИЯ... Поздрави !!! А сега се издъни. Ще дойда до вас да си ги взема и ще ти нося 18 лева, ако ми ги донесеш , ще ти дам 20. Да видиш какъв човек съм. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИЖОВКАТА 209 Докладвай Отговорено 23 Февруари, 2009 Нямаш грижи, заповадай: + = 18 лева Само сега на ПРИМОЦИЯ... Поздрави !!! Пепо е сега загази,Вальо е сериозен.А да те видя сега. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bubotilov 2 Докладвай Отговорено 23 Февруари, 2009 (Редактирано) А сега се издъни. Ще дойда до вас да си ги взема и ще ти нося 18 лева, ако ми ги донесеш , ще ти дам 20. Да видиш какъв човек съм. Горното-8.30лв,долното-9.60лв!Ако дойдеш да си ги вземеш от нас .........,ще ти ги дам за 20лв,да видиш 4е и аз съм хора !!! Редактирано 23 Февруари, 2009 от bubotilov Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове