Jump to content

Recommended Posts

"КРИЛИЯ"ООД, предлагаща ловни екипи и аксесоари с търговска марка "RAPTOR", внедри нова система за производ¬ство на облекла по индивидуални поръчки. Интересът към нея е много голям поради факта,че значителна част от ловците не могат да си намерят облекло по мярка или с необходимите им екстри.

При проектирането на поръчковото облекло основна роля играе клиентът, за да се създаде изделие с дизайн и удобства според конкретните му изискванията. Системата е модулна с различни опции, от които се избират нужните. Вземат се предвид индивидуалните особености и размерите на тялото, вида лов, който ще се практикува, оръжието и атрибутите, с който се разполага.Всяка опция е с отделна цена, която се прибавя към основната конструкция и клиентът във всеки един момент знае до каква стойност е достигнало изделието. Детайлите са предварително тествани при реални условия и съобразени с функциите, които ще изпълняват. Постоянно се изпробват нови елементи, които ако издържат на критериите се добавят към съществуващите опции.

Поддържането на постоянен и непроменяем микроклимат между кожата и дрехата се осигурява от дишащите мембрани на италианската фирма "VAGOTEX". Това са леки, еластични, микропорести платна, с които е ламиниран основният плат.За да се увеличи устойчивостта към вода и замърсяване материалите се импрегнират с "TEFLON" fabric protector.

Използват се микрополиестери, полиамиди, "КОРДУРА", с възможност за подсилване на определени места,полар и алкантра, меки и нешумящи трика, с усилен трети слой. Материите осигуряват 100% ветроустойчивост, водоустойчивост от 5000 до 10 000 мм. воден стълб със запазващо се високо ниво на "дишане"- пропускливостта на отделяната от тялото влага от вътре на вън.

За екстремни ловци се предлага система за активна вентилация, която принудително да вентилира пространството под дрехата и да извежда на вън некондензиралата пара и топлина отделяна от тялото при по-големи натоварвания, които дишащата мембрана не може да поеме. Всички съединявания и шевове се подлепват отвътре със специална мембранна термо-лента, за да се капсулира изделието от външни влияния.

Съществуват различни нива на термоизолираност, със стационарна и сваляща се подплата, покриващи температурен диапазон от +15 до -30 градуса по Целзий ,които също са обект на обсъждане с клиента при конструирането на изделието. След няколко годишни тестове нашата фирма покри изискванията за производство на американския концерн Jordan Outdoor Enterprises,Ltd и получи лиценз за производство на готови облекла с камуфлажите Realtree® и Advantage®. Това са най-известните и най-добрите в световен мащаб 3D фото камуфлажи съобразени с особеностите на различните гори, сезони и условия на лов. Също така се ползват европейските десени "CAMOREAL", както и едноцветни материи в тъмно зелено, каки, и черно.

След като бъдат свалени размерите на тялото, трансформирането на основните кройки, става чрез компютърна програма, за да се избегнат евентуални грешки от човешкия фактор. Зашиването и подлепянето на детайлите се извършва с последно поколение техника, с микропроцесорно и компютърно управление, на най известните производители в бранша. По време на шевния процес се осъществява постоянен качествен контрол и не се допускат компромиси.

Ценовата политика на фирмата е да предложи индивидуално облекло с перфектно качество на стойността на масовите продукти. Това я прави изключително конкурентна, не само спрямо българските производители, но и спрямо големите световни марки.

Наред с връхните облекла фирмата предлага голямо разнообразие от тениски, блузи, елеци, самари, гети, маски за лице и други атрактивни артикули от висококачествени материали, ергономични, но с дизайн по последните модни тенденции и перфектна изработката.

За да бъде ловът удоволствие, е необходимо екипировката и аксесоарите, да са удобни и да гарантират комфорта на тялото при всякакви метеорологични условия. Това е основното правило, което ръководи екипа на "RAPTOR" и се стреми да задоволи и най-високите изисквания на всеки един клиент. Облеклата и аксесоарите с тази марка са мечта за всеки един ловец, която вече е реалност.

post-1355-1258535105_thumb.gif post-1355-1258535100_thumb.gif post-1355-1258535092_thumb.gif

post-1355-1258535083_thumb.gif post-1355-1258535076_thumb.gif post-1355-1258535070_thumb.gif

post-1355-1258535064_thumb.gif post-1355-1258535058_thumb.gif post-1355-1258535049_thumb.gif

post-1355-1258535044_thumb.gif post-1355-1258535039_thumb.gif

Сайта на фирмата може да посетите ТУК

Link to post
Share on other sites
  • Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Здравейте! Ето и продължението. Днес посетих магазина на RAPTOR в Гранд МОЛ - Варна. Бях посрещнат изключително любезно /не го очаквах/ от продавачката и управителя. Управителя лично ми "стисна ръка

Брато, в сайта има мерки Това ,че ти си решил че си L е твой проблем. Дали хамериканския L отговаря на азиатски L? може би едва ли на дали. Има си "ресизе" дат му викат по пернишко към всеки сайт на

На мен ми подариха един ваучер за 50 лв и отидох да го изразходя и без да искам се оборудвах отгоре до долу . Засега съм много доволен от всички неща. Ако имам забележки обаче, ще споделя обезателно!

Posted Images

Темата е абсолютно свободна за коментари, въпроси и т.н.

За мен са супер ! Нося ги от доста врене и съм супер доволен.Нямам забележки от към здравина дизайн и такива неща .Комплектован съм от А ... до Я с Raptor. Мога само да им пжеля , много здраве и трудови успехи на всички от фирмата и да продължават да са така добри! Дано има повече такива сериозни фирми като тях в малката ни държавица. :mellow:

пс. Спомни си колега ХиМеРа за :" доматите и колците"..."поздрави от мен и много ти слука !

Link to post
Share on other sites
За мен са супер ! Нося ги от доста врене и съм супер доволен.Нямам забележки от към здравина дизайн и такива неща .Комплектован съм от А ... до Я с Raptor. Мога само да им пжеля , много здраве и трудови успехи на всички от фирмата и да продължават да са така добри! Дано има повече такива сериозни фирми като тях в малката ни държавица. :mellow:

пс. Спомни си колега ХиМеРа за :" доматите и колците"..."поздрави от мен и много ти слука !

Още не съм ги пробвал, но скоро и това ще стане...да признаем не ни остана голям избор в бг-то. Дано наистина има поне една фирма да прави нещо качествено в рамките на разумните цени.

П.с. Ама и ти си един, нищо не забравяш...

Link to post
Share on other sites

Имам няколко продукта на тази фирма. От всичките съм доволен. Като имам известни забележки към тея по-дългите гети без коляно Гети ...--- На 4-5 излета са. И лепенките ,които предпазват ципа отзад на 1-та гета тръгнаха да се разшиват. Също така и окачването на 1-та тел дето държи гетата за обувката тръгна да се разшива. Не съм ги носил в тежки условия и честно казано очаквах да са здрави както другите продукти производство на тая фирма, които притежавам... Пиша това с нагласата ,че представител на тази фирма ще ги погледне и ще им обърнат внимание за в бъдеще.

п.п. За другия сезон мисля да пробвам и от Якетата и Панталоните ,които произвежда тази фирма по поръчка.

Link to post
Share on other sites

Аз също имам забележки, но към гетите с коляно - лентата за залепване, която е точно под коляното е проектирана само за някви екземпляри над 150 кг, трябва лепенката да е е по към края за де позволи комфортно носене и затягане и от по дребни 80 килограмови екземпляри като мен. Иначе ги нося от началото на сезона всяка събота и проблеми не съм имал. :( Определено не съжалявам, че си ги взех. Ама много гадно тва, че ако искаш да си купиш нещо трябва да ходиш или до завода им или на някое от изложенията да ти вземат мерки, толкоз ли е трудно да има не индивидуални, а стандартни комплекти - ходиш в магазина, мериш и взимаш? Най ми е смешно, че на сайта раниците не са обявени като цени, а се водят индивидуалан поръчка - какво толкова индивидуално има в една раница?

Link to post
Share on other sites

Относно горните предложения....

Фирма Крилия ви благодари за предоставените мнения и ви моли да давате предложения ,как моделът на гетите да стане по функционален и по удобен за вас.

Link to post
Share on other sites

За мен облекло по поръчка си е супер ,конфекцията нещо ми не иде по размери.

Имам от стария белгииския камуфлаж на Раптор и съм изключително доволен.За 4-5г има само 2 малки дупки на панталона ма те са от зъби на веригата на резачката :D Мазнах ги отгоре с хелметекс и всичко си е ок. Панталона е с единичен а якето с двоен полар, кво повече му трябва на човек. Само има един недостатък подплатата на панталона ми няма процепка и е неудобно зимата да се изпикаеш новите може би имат.

Гети имам от както ги пуснаха, но са къси /ползвам ги предимно за пилчарския като се ходи из високи треви и бурени/. Колкото и да отпускаш все се свличат. може би за да са практични трябва да са над коляното и да са примерно в 2 дължини като размер /нормална и като за мен и по-високи/.Бях се замислил да ги пришия към наколенки за скейт но все остава за следващия сезон.

Бе не е лошо който може да избере ТОВА БЪЛГАРСКО :p:rolleyes:

Link to post
Share on other sites

Понеже и аз ползвам гети, давам предложение -вместо лепки на горната препаска, която е над коляното да сложат от единия край една проста тока, като тия за колан но умален вариант и проблема е решен. Иначе като здравина са отлични, щу трънаци съм минал с тях нямат мърдане.

Link to post
Share on other sites

Изключително коректни!! Не съм виждал друга българска фирма да се грижи така за продуктите си и клиентите респективно.Вчера ми се обадиха от фирмата и ме помолиха да им изпратя дефектиралите гети да видят какви точно са ми забележките.Казаха ,че ще ми изпратят нов чифт.Направо ме изненадаха, никога не съм очаквал подобно нещо от българска фирма.

Спечелиха ме за клиент.Определено ще продължа да си пазарувам ловни дрехи и аксесоари към облеклото от тях!

Поздрави,

Йордан.

Link to post
Share on other sites

През лятото при посещение на вятърен парк Бузлуджа , се отбихме в с. Крън - взеха ми мярка и .. едва дачаках първато застудяване - удобни зимни ловни дрехи , от начало ги пазех като нови ..и после забравих - директно през гора храсти , трънаци , че и кал- нямам забележки - почистиха се много лесно , не задържат тръни , калта не се задържа - пак са нови , дочаках и дъжда . останах сух. теста показа че е вярно това което ми каза момчето дето взема мярките - всеки шев се подлепва , а и компютърното кроене е дало достатъчно място за свобода на движение . Препоръчвам ги на всички колеги...

Link to post
Share on other sites
Изключително коректни!! Не съм виждал друга българска фирма да се грижи така за продуктите си и клиентите респективно.Вчера ми се обадиха от фирмата и ме помолиха да им изпратя дефектиралите гети да видят какви точно са ми забележките.Казаха ,че ще ми изпратят нов чифт.Направо ме изненадаха, никога не съм очаквал подобно нещо от българска фирма.

Спечелиха ме за клиент.Определено ще продължа да си пазарувам ловни дрехи и аксесоари към облеклото от тях!

Поздрави,

Йордан.

Tихо колега JPB , да не те чуят Желю , Tanatsi , jovani62 :rofl: и някои др. невярващи .... , че пак ще започне едноооо разследване , на кашончета , на адреси ;) Тихо , сигурно си се убъркал или си сънувал..... такава фирма няма :)

Иначе и аз пазарува от RAPTOR.

Link to post
Share on other sites

Имам ги сравнително от скоро - ходил съм с тях само 1 излет...но мога да си кажа мнението, просто и нито един да не бях ходил "Хубавото си личи". Още като ги облякох разбрах, че това е всичко което съм искал! Да не говорим, че други колеги веднага казаха и аз ще си поръчам. Колеги, нямам нищо общо с фирмата, и това което публикувам си е лично мое мнение! Бих искал да кажа на всички от фирма РАПТОР много успехи и да не се ръководят както много останали български фирми(от всякакъв род) продуктът да е качествен само отначало!!! Всички знаем, че нещо у нас почне ли да се тиражира е обречено...за съжаление! Благодаря на всички, и да добавя че съм страшно изненадан от вниманието, което ми бе обърнато, при все че аз съм контактувал с нейни представители само по Интернет! Много бяха коректни с мен и за всеки въпрос се допитваха, не са много хората и фирмите, които се грижат така за клиентите!

Пожелавам на всички от ф-ма Раптор много здраве и все така ненадминати в работата си, а на вас колеги ловци много слука и на тези, които все още не са закупили дрехи от тази фирма да го направят- няма да съжаляват!!!

Link to post
Share on other sites
Да попитам, колко лева излиза яке с панталон? Благодаря предварително

Според модела и броя на джобчета и екстри. Говоря за непромукаеми с мембрена, без много екстри и джобове мисля, че ще ти излезе комплекта окоро 300 лв..

Link to post
Share on other sites
Според модела и броя на джобчета и екстри. Говоря за непромукаеми с мембрена, без много екстри и джобове мисля, че ще ти излезе комплекта окоро 300 лв..

Мисля, че тези хубавите якета са около 300-350лв.

Link to post
Share on other sites
Според модела и броя на джобчета и екстри. Говоря за непромукаеми с мембрена, без много екстри и джобове мисля, че ще ти излезе комплекта окоро 300 лв..

Благодаря колега

Link to post
Share on other sites

Искам и аз да изкажа положително мнение за фирма Крилия.

Закупих си по интернет "цивилно" джинсено яке, като значително се надцених в размера. След кратка комуникация якето ми беше безпроблемно заменено с точния за мен размер. Якето беше промоционално и на достъпна цена, но материалите и изработката - на високо ниво. Изключително съм доволен от покупката.

+1 за Крилия и дрехите им Раптор, които предстои да закупя в най-скоро време. :bira:

Link to post
Share on other sites

Аз също си поръчах дрехи Раптор и останах приятно изненадан и впоследствие много доволен.

Поръчах и на колегите от дружинката, щото и те ги харесаха и вече сме 4 човека с продукти от тази фирма, скоро и повече.

Мисля че цената е напълно достъпна за обикновения ловец, а за качеството просто не може и да става на въпрос за тази цена.

На фирма Крилия пожелавам само успехи и да продължават да ни радват с качествени продукти на достъпни цени :clapping:

Link to post
Share on other sites
Аз също си поръчах дрехи Раптор и останах приятно изненадан и впоследствие много доволен.

Поръчах и на колегите от дружинката, щото и те ги харесаха и вече сме 4 човека с продукти от тази фирма, скоро и повече.

Мисля че цената е напълно достъпна за обикновения ловец, а за качеството просто не може и да става на въпрос за тази цена.

На фирма Крилия пожелавам само успехи и да продължават да ни радват с качествени продукти на достъпни цени :unsure:

Качеството е доста над цената....за цената която закупих всичко от А-Я от някоя реномирана марка не можеш да си купиш дори един елек, а качеството няма да е по-добро. Познавам един човек, който от 3-4 години и зиме и лете ходи с един панталон Раптор и още няма забележка....направете си изводите. Трябва да има все повече такива фирми- това ще засили конкуренцията, а от там и качеството, естествено, ще се повиши.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Да кажа и аз няколко думи-добри,естествено-за фирмата и продукцията й.Напълно съгласен съм с предния колега-качество по-високо от цената,много удобно ушити дрехи,хубави материали.Иначе мен лично ме впечатли не просто коректното,а направо приятелско отношение на фирмата към клиентите!От все сърце им желая успехи и да поддържат това високо ниво!

Edited by косьо
Link to post
Share on other sites

а аз нямам такива дрехи къде в плдвдив има магазин на марката даси купя и аз нешто като за начало ми трябва водоустойчиво и топло яке чеми умразна да треперя по постовете и да купувам антибелтици мерси и наслука

Link to post
Share on other sites
а аз нямам такива дрехи къде в плдвдив има магазин на марката даси купя и аз нешто като за начало ми трябва водоустойчиво и топло яке чеми умразна да треперя по постовете и да купувам антибелтици мерси и наслука

Ето го сайта разглеждаш,харесваш поръчваш и си готов.

http://raptorbg.com/

Edited by ivanov92
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.