Пачо Бесния 0 Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Колеги помагаите аз съм новоначинаещ в лова предстой ми закупуването на първата ми Пушка спрял съм се на надцевка Фабарм, ходих онз ден във Вип-а имного ги харесах удобни и красиви оръжия споделете мнения Quote Link to post Share on other sites
sandwich 249 Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Beretta http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=34738 Quote Link to post Share on other sites
Пачо Бесния 0 Posted July 25, 2011 Author Report Share Posted July 25, 2011 Много скъпи бе колега Quote Link to post Share on other sites
ramires 249 Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 ...АТА-армс...прилича на Берета но не е ...толоква скъпа... niki_r 1 Quote Link to post Share on other sites
Илиян Недялков 394 Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Много скъпи бе колега Аз също съм млад ловец, но вече съм се обзавел с руско снаражение (до толкова са ми възможностите), обаче ако имах възможност, иЧ немаше да се чудя ! Дали Фабарм, дали Берета.... Quote Link to post Share on other sites
shot1 1,130 Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Колеги помагаите аз съм новоначинаещ в лова предстой ми закупуването на първата ми Пушка спрял съм се на надцевка Фабарм, ходих онз ден във Вип-а имного ги харесах удобни и красиви оръжия споделете мнения Господин, НОВОНАЧИНАЕЩ , грабвай една която ти лежи добре и ти харесва визуално , да не ти е неприятно после да я изкарваш на лов (що ги послушах тез ......). Фабарма е хубава пушка и другите са хубави , почти за всички марки има толкова много изписано във форума , прочети малко , хвани някой друга пушка и питай конкретно , ако нещо може да ти се помогне или обясни от колегите. Щото на така зададен въпрос, отговора е: да хубави са, стават за лов и т.н. Дано си ме разбрал правилно. ДБД 1 Quote Link to post Share on other sites
stoeger 435 Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Колеги помагаите аз съм новоначинаещ в лова предстой ми закупуването на първата ми Пушка спрял съм се на надцевка Фабарм, ходих онз ден във Вип-а имного ги харесах удобни и красиви оръжия споделете мнения Първата пушка е като първата любов.Кое ти е на сърце това да ти е в ръце. ДБД 1 Quote Link to post Share on other sites
mitan 4 Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Труден избор е първата пушка. Четеш разни мнения.........един хвали едно- друг друго. Успоредка- надцевка...руска- италианска- германска... Моя съвет е- отиди в магазина и виж всички пушки, които отговарят на финансовите възможности. Харесай си, стисни очите и прикладвай- като ги отвориш, с която си хванал вярна мушка- тя е. Наслука. pavel 1 Quote Link to post Share on other sites
Djimrev 87 Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Колеги помагаите аз съм новоначинаещ в лова предстой ми закупуването на първата ми Пушка спрял съм се на надцевка Фабарм, ходих онз ден във Вип-а имного ги харесах удобни и красиви оръжия споделете мнения Виж и във форумите. Предлагат се добри екземпляри на поносими цени. По възможност ползвай опитен консултант. Но преди всичко късмет и успех!!! Quote Link to post Share on other sites
rusomah 13 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Ловецът-"зад прикладното устройство" ми е отговорът! Всичко друго е суета! Вземи си руско сносно, скромно и надеждно. Походи, половувай, поживей и ако ти трябва по нататък суета ...! JDredd and zkk 2 Quote Link to post Share on other sites
Djimrev 87 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Ловецът-"зад прикладното устройство" ми е отговорът! Всичко друго е суета! Вземи си руско сносно, скромно и надеждно. Походи, половувай, поживей и ако ти трябва по нататък суета ...! Абсолютно съм съгласен! Като тръгнем на сафари в Африка или за лосове и мечки в Канада, тогава ще му мислим.А сега и тук - по лежерно. Quote Link to post Share on other sites
gsp 238 Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Много скъпи бе колега Ми погледай в магазин ДЕФЕНС за някое Marocchi разликите от Beretta са две 1 Името 2 Цената Всичко друго е едно към едно . Успех ! Quote Link to post Share on other sites
old_hunter 569 Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 (edited) Ми погледай в магазин ДЕФЕНС за някое Marocchi разликите от Beretta са две 1 Името 2 Цената Всичко друго е едно към едно . Успех ! Ако става въпрос за надцевка не виждам кой модел на Marocchi има обща концепция с Берета. Виж ако иде реч за полуавтомат, то моделът Si12 действително е едно към едно... само че с Бенели. Затворът на А12 с газово презареждане наистина e като този на AL391, но там пък газовият механизъм съществено се различава от този на Беретите. Поздрави и наслука! Edited August 3, 2011 by old_hunter Quote Link to post Share on other sites
nixn 0 Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Да ви кажа и аз скоро ще се сдобия със пушка. Обаче и аз незнам каква ще е тя или ИЖ 58 или ИЖ тек. Успоредката е на баща ми а другата ще я зимаме и нз коя ще ми даде Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts