Nanski 1,625 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 (edited) Възрастен мъж бере душа, разкъсан от глутница кучета!!!!!! А сега да видим кой кво ш предложи отновоооо!!!!!! http://btvnews.bg/bulgaria/incidenti/glutnitsa-kucheta-napadna-vzrasten-mzh.html Edited March 29, 2012 by Nanski Quote Link to post Share on other sites
dankata_881 29 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Интересно ще ми е мнението на природозащитниците. Quote Link to post Share on other sites
Nanski 1,625 Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 Интересно ще ми е мнението на природозащитниците. Ами ще кажат, че човека е виновен че не е избягал или пък не им е хвърлил една торба пилешки фенери.......................Еееех майкоооууууу Quote Link to post Share on other sites
profiH'87 708 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 (edited) Са да съсят кучетата за жестокост към хората!!! Щяло да има масова кастрация...ма те не е*ат хората по улиците,а ги хапят! Ейййййй много се нервирам като се заговори за помиярите мръсни...ква кастрация бе ваща мама....трябва да се изловят до едно и да се убият...хуманно,не хуманно....все тая е,ако ще и с лопати да ги убиват по улиците! Тая сган няма място по улиците и полетата! Edited March 29, 2012 by profiH'87 Quote Link to post Share on other sites
Skitnik 166 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Ами ще кажат, че човека е виновен че не е избягал или пък не им е хвърлил една торба пилешки фенери.......................Еееех майкоооууууу Точно! Прочетох един коментар, от една недое..на; че сигурно ги е ударил и с това ги е предизвикал! Ебе стрелба и храна за лисици и чакали и др. гадове и пак стрелба! Quote Link to post Share on other sites
Наско Хвойнев 1,258 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Тихо и мирно си ги чистя тея гадове, и ще продължавам и за напред да ги разреждам dankata_881 and Sekirovo 2 Quote Link to post Share on other sites
garry 864 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 И възникна следния въпрос. Нося си пищоля за самоохрана и ме напада глутница кучета. Вадя го, гръмвам ги и после...... не ми се мисли колко закона съм нарушил и почва да ме боли главата. Та що да правим в такава ситуация? Quote Link to post Share on other sites
ddjorgov 13 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Които има куче да го държи вързано ако не 4/0 6/0 и проблема е решен....... Bondji 1 Quote Link to post Share on other sites
Наско Хвойнев 1,258 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 И възникна следния въпрос. Нося си пищоля за самоохрана и ме напада глутница кучета. Вадя го, гръмвам ги и после...... не ми се мисли колко закона съм нарушил и почва да ме боли главата. Та що да правим в такава ситуация? Боко и той не знае кво ти отговори Quote Link to post Share on other sites
дублето 136 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 И възникна следния въпрос. Нося си пищоля за самоохрана и ме напада глутница кучета. Вадя го, гръмвам ги и после...... не ми се мисли колко закона съм нарушил и почва да ме боли главата. Та що да правим в такава ситуация? Хляб, хляб им давайте............натопен в антифриз................ Природозащитните организации да ги загробват.......... Quote Link to post Share on other sites
Nanski 1,625 Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 И възникна следния въпрос. Нося си пищоля за самоохрана и ме напада глутница кучета. Вадя го, гръмвам ги и после...... не ми се мисли колко закона съм нарушил и почва да ме боли главата. Та що да правим в такава ситуация? Ами ще предпочета да ме боли главата, отколкото да ме събират у ВМА! Абе туй Вальо е мноо сложен казус да го ева, в една мноо ''уредена държава'' Quote Link to post Share on other sites
garry 864 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 (edited) Ами ще предпочета да ме боли главата, отколкото да ме събират у ВМА! Абе туй Вальо е мноо сложен казус да го ева, в една мноо ''уредена държава'' Бе ако са ора се се опраим по стария принцип на всяко законно по едно не такова и повечко да са. Кой ка падне прострелян и подава пищоля на следващия ма с кучетата сложно.Нема ка да му тупиш шишането ,се мирише Нещо се разпуснахте модовете една и съща тема и отгоре и от долу. Edited March 29, 2012 by garry Наско Хвойнев 1 Quote Link to post Share on other sites
Nanski 1,625 Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 (edited) Бе ако са ора се се опраим по стария принцип на всяко законно по едно не такова и повечко да са. Кой ка падне прострелян и подава пищоля на следващия ма с кучетата сложно.Нема ка да му тупиш шишането ,се мирише Нещо се разпуснахте модовете една и съща тема и отгоре и от долу. Ами моята е от 17.04 ! Гледам има и трета на Иван-алармата! Да гледат бе.................... Да трие кой иска аз съм отдавна отпуск....................... Edited March 29, 2012 by Nanski Quote Link to post Share on other sites
ivan-alarmata 518 Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 (edited) Ами моята е от 17.04 ! Гледам има и трета на Иван-алармата! Да гледат бе.................... Да трие кой иска аз съм отдавна отпуск....................... Пуснах в 18.47 първата тема в НОВИНИ сбърках нещо в нея взех да го оправя натиснал съм два пъти станаха две теми някой изтри едната в 20ч и нещо видях че и Стефан модератора ( don - Stefano ) пуснал същата .Мислих че е новина и затова я пуснах там .Няма значение ако трябва е изтрийте просто бях потресен от случката и седнах и е пуснах темата . П.П. По темата . Продължавам да се чудя какво още трябва да изядат тези помяри че да се вземат някакви мерки за премахването им от улиците . Edited March 30, 2012 by ivan-alarmata Quote Link to post Share on other sites
Nanski 1,625 Posted March 30, 2012 Author Report Share Posted March 30, 2012 Гледахте ли БТВ новините????????????? Същата тази глутница е ИЗЯЛА и дете от ромски произход преди време.........................От ЕКО равновесие един мустакат идиот каза,че не е сигурно дали въпросните псета ще бъдат ефтаназирани,защото натиска на природозащитниците бил голям........................................... Е не, не вярвам на очи и уши Quote Link to post Share on other sites
shot1 1,130 Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 (edited) Току що гледам "часът на Милен Цветков" . Един приют за 500 бр. кучета струвал 6 000 000.00 лева, а еднократна обработка на едно куче - 280.00 лева. В района на София имало 9100 бр. кучета. Ха смятайте, че не ми е добре математиката. Edited March 30, 2012 by shot1 Quote Link to post Share on other sites
АТИЛА 32 Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 (edited) http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=264265 Edited March 30, 2012 by АТИЛА Quote Link to post Share on other sites
garry 864 Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Бе не се ли сещате ако вземем проблема в наши ръце колко народ ше остане без работа па и колко джебове ше се изпразнят. 140 млн неустойки за Белене и още няколко десетки милиона за Русия - дребни парета, ми кво ли ако ги изтребим ше ни накаже Burr ксел - с вдигнати ръце до стената Quote Link to post Share on other sites
Валето 7 Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Живял съм там около осем години. Имах една случка с тези псета като си прострелвах някога една въздушна пушка . Зад всички тези блокове и бетоновия възел има една голяма поляна с разни храсталаци. Отивам там с колата сложих си две мишени и вече се връщам към колата и около 40-50 яко охранени псета тичат на галоп към мене все едно гонят сюрия прасета .Няма да ви обяснавам как съм се качил в колата. Та тогава с все още новия Хатсан 135 6.35 спрях две от колата през прозореца . Преди две години жената роди и обикаляше с количката пред блока . Немога да си представя какво е можело да се случи. Дано човека се оправи. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts