Karambo 7 Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 колеги кучката ми роди и незнам с какво да я храня давам и патешка каима и глави яде много малко даите ми савет благодаря предварително. BOBI 1 Quote Link to post Share on other sites
Гергана Георгиева 865 Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 колеги кучката ми роди и незнам с какво да я храня давам и патешка каима и глави яде много малко даите ми савет благодаря предварително. Първо осигури на кучето си, което е и родилка нормални условия на живот!!!! Какви за тези синджири, какво е това родилно... Второ, сигурен ли ди, че раждането е приключило и е минало безпроблемно?! Трето, една кърмачка се нуждае освен от увеличено количество подходяща храна и достатъчно вода. В противен случай може да се обезводни, млякото да спре и може да загубиш и бебетата и майката...Главите не са подходяща храна за куче!! Ако животното има проблем незабавно потърси ветлекар, имащ опит с родилки. Топло е и патологичните процеси се развиват бързо... Quote Link to post Share on other sites
Karambo 7 Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 Първо осигури на кучето си, което е и родилка нормални условия на живот!!!! Какви за тези синджири, какво е това родилно... Второ, сигурен ли ди, че раждането е приключило и е минало безпроблемно?! Трето, една кърмачка се нуждае освен от увеличено количество подходяща храна и достатъчно вода. В противен случай може да се обезводни, млякото да спре и може да загубиш и бебетата и майката...Главите не са подходяща храна за куче!! Ако животното има проблем незабавно потърси ветлекар, имащ опит с родилки. Топло е и патологичните процеси се развиват бързо... аз не питам каде да си даржа кучето а каква храна да давам Quote Link to post Share on other sites
Гергана Георгиева 865 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 аз не питам каде да си даржа кучето а каква храна да давам за кърмачки Quote Link to post Share on other sites
Росен Генов 5,767 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 за кърмачки Гери, не се ''хаби'', потребителя няма да те разбере какво му казваш... Quote Link to post Share on other sites
kristinobal 29 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Гж. Георгиева, можете ли да обясните защо главите неса добра храна за кучета? Аз ги сварявам и махам чофките. Благодаря. Quote Link to post Share on other sites
начинаещ 29 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Здравейте, необходима е качествена храна за лактиращи(кърмещи) кучета. Ето за повече информация http://dogbg.net/index.php?sta=86&catid=10 Quote Link to post Share on other sites
начинаещ 29 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 (edited) Гж. Георгиева, можете ли да обясните защо главите неса добра храна за кучета? Аз ги сварявам и махам чофките. Благодаря. Колега, така брат ми храни хъскито си като му купуват и патешки фенери и други работи обаче не е най-правилното хранене да знаеш. Моя бретон не понася такава храна - получава разстройство и после бягаме при ветеринаря ни. Затова си го храня с Еукануба и много малко кучешка консерва колкото за вкус - ама не тия консерви по 2 лева(1,2КГ) дето са боклуци, а качествени с 95% месо вътре.Има с агнешко, пилешко и т.н. И проблеми никакви - е по-скъпо идва ама всеки си знае Edited June 8, 2012 by начинаещ Quote Link to post Share on other sites
Karambo 7 Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 Колега, така брат ми храни хъскито си като му купуват и патешки фенери и други работи обаче не е най-правилното хранене да знаеш. Моя бретон не понася такава храна - получава разстройство и после бягаме при ветеринаря ни. Затова си го храня с Еукануба и много малко кучешка консерва колкото за вкус - ама не тия консерви по 2 лева(1,2КГ) дето са боклуци, а качествени с 95% месо вътре.Има с агнешко, пилешко и т.н. И проблеми никакви - е по-скъпо идва ама всеки си знае колега давам и гранола за кармачки и консерви нее слебо кучето но яде много малко BOBI 1 Quote Link to post Share on other sites
Веселин Георгиев 333 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 (edited) аз не питам каде да си даржа кучето а каква храна да давам Това е храната: И когато търсите съвет се дръжте по-културно към тези, които си правят труда да ви отговарят! Ако сте прочели внимателно, от това където си държите кучето може да възникнат проблеми, хубаво би било да се позамислите. Edited June 8, 2012 by Веселин Георгиев BOBI 1 Quote Link to post Share on other sites
начинаещ 29 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Има и мляко за кученцата http://www.royalcanin.bg/produkti/produkti/produkti-za-kucheta/size-health-nutrition/medium-kucheta-11-25-kg Quote Link to post Share on other sites
Гергана Георгиева 865 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Гж. Георгиева, можете ли да обясните защо главите неса добра храна за кучета? Аз ги сварявам и махам чофките. Благодаря. защото основния състав на птичата глава е кости, мозък, кожа и пера, като състав е основно мазнини и микроелементи, които трудно се усвояват.Аз лично не виждам нищо хранително, в смисъл нищо, което да отговаря на потребностите на едно куче. Да, кучето ще изглежда добре закръглено и с блестящ косъм, но недоимъка ще си работи с годините ще даде резултат под формата на различни заболявания. лек ден Quote Link to post Share on other sites
pprr 1 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Имах същият проблем преди три месеца Кучетата ми несамо родилката а и трите се мръщят на гранули без значение колко са скъпи и прехвалени Храня ги с бял дроб свински гръклян телешки хрощяли и конско месо Мръвката я варя с повече зеленчуци и ориз или макарони Нее скъпо излиза между един до два лева кг Дажба поне 700 800 гр месо на ден Взимаш и едни качествени витамини те и без това щети трябват за малките и неби трябвало да имаш проблеми Разбирасе и ПРЯСНА вода на воля Quote Link to post Share on other sites
Karambo 7 Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 Имах същият проблем преди три месеца Кучетата ми несамо родилката а и трите се мръщят на гранули без значение колко са скъпи и прехвалени Храня ги с бял дроб свински гръклян телешки хрощяли и конско месо Мръвката я варя с повече зеленчуци и ориз или макарони Нее скъпо излиза между един до два лева кг Дажба поне 700 800 гр месо на ден Взимаш и едни качествени витамини те и без това щети трябват за малките и неби трябвало да имаш проблеми Разбирасе и ПРЯСНА вода на воля Благодаря колега ще пробвам BOBI 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts