Петър Бонев 1,888 Posted August 16, 2014 Author Report Share Posted August 16, 2014 Не е проблем да направя. Quote Link to post Share on other sites
H.Parmakov 43 Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 itaka, bobi stamenov and Liubopitka 3 Quote Link to post Share on other sites
H.Parmakov 43 Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 да раздвижим темата itaka 1 Quote Link to post Share on other sites
stoiynov 420 Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Знам за бащата, защото имам наблюдения върху него. Както винаги се получава напоследък, той родословен и ловен. Майката не ловува. Това е бащата на 7 месеца. Знам за бащата, защото имам наблюдения върху него. Както винаги се получава напоследък, той родословен и ловен. Майката не ловува. Това е бащата на 7 месеца. как ловуват на прасета тези кучета колко дълго гонят и търсят ли по диря от вечерта Akuzov 1 Quote Link to post Share on other sites
H.Parmakov 43 Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 (edited) Edited December 3, 2014 by H.Parmakov itaka 1 Quote Link to post Share on other sites
Петър Бонев 1,888 Posted December 3, 2014 Author Report Share Posted December 3, 2014 как ловуват на прасета тези кучета колко дълго гонят и търсят ли по диря от вечерта Привет колега. Писах на лични. Ще отговоря и тук. На практика бигълът си е гонче като всички останали. Гони с редовен типичен бигълски глас. На някои колеги биглите им се връщат на следващия ден. Зависи от линията и на какво се пристрастява. Аз лично се вълнувам от хищник и заек, без копитен дивеч, защото според мен качествата на истинското гонче се показват именно на тези видове дивеч. IVAN198080 and stoiynov 2 Quote Link to post Share on other sites
baigana75 992 Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Пете я ми кажи има ли бигали които да гонят свине и дали в България има такава линия и дали има такова изчистено куче естествено ако не е тайна или човека не иска да е коментиран... Quote Link to post Share on other sites
Петър Бонев 1,888 Posted December 4, 2014 Author Report Share Posted December 4, 2014 Пете я ми кажи има ли бигали които да гонят свине и дали в България има такава линия и дали има такова изчистено куче естествено ако не е тайна или човека не иска да е коментиран... В България има много бигли, които гонят и прасе. За изчистено куче обаче незнам. Както казах по горе, не съм фен на лов с гонче на прасе. Quote Link to post Share on other sites
H.Parmakov 43 Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 малко да раздвижим темата Liubopitka 1 Quote Link to post Share on other sites
georgi_sh 468 Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Една млада госпожица Която ще я учим за чакали и др вреден дивеч. Tomchev and [email protected]@ 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts