Jump to content
ФОРУМ
  • Наслука!
  • Ловен Сезон 2019
chapoblan

Сайтът без реклами и търговци

Recommended Posts

Здравейте,

Искам да ви информирам, че от сега нататък няма да има повече рекламодатели от едно или друго естество. Всички рекламни банери са премахнати, както и повечето реклами на google. Изключение правят само двата банера на гугъл в темите и този най-отдолу на форума. Тях ги оставям, защото така гугъл ни "харесва" повече, а и от време на време се появяват интересни неща, които предизвикват дори моя интерес :)

Този уебсайт винаги е бил и ще си остане с една единствена цел, да обединява привържениците на нашето любимо хоби - ЛОВ!

П.С. Моля всички модератори стриктно да изтриват всякакви опити за самореклама по темите.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Собственика на форума - Иван Тодоров плаща издръжката на този сайт с лични средства, за да можем всички ние да споделяме ловната си слука и лични преживявания. Да има къде да се похвалим със снимки или коментари, да разкажем как е преминал лова или да потърсим съвет за нещо което ни интересува.

За да може това да се случва и за в бъдеще, аз се присъединявам към неговите усилия да запазим сайта и да го развиваме все по-успешно за напред и да бъде винаги първият и най-голям ловен форум в България.

Нашият ловен форум е създаден за Ловци - от Ловци !

В тази връзка всички печалби, които ще получа като собственик на оръжеен магазин и като тур-оператор на фирма за ловен туризъм от регистрирани съфорумци ще дарявам на този форум, за да може да се развива и в бъдеще и винаги да бъде номер едно !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.