niki_r 78 Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Продавам Иж-25. Оръжието е произведено за Олимпийските игри в Москва(1980 г.) в изключително малък тираж-2914 броя. От създадените бройки, 1800 са "щучное изпълнение", както и тази, която продавам. Серийния номер е трицифрен C-71*. Дължината на цевите е 65 см., цевен канал 18,2., като долната е цилиндър, а горната "разтруб" (+0,4 мм.). Калибъра е 12x70. Полуложата е вентилирана, а приклада е сменен преди 2 години от Станимир Стоянов, като и двете са в перфектно състояние. По цевната кутия и ключалката на полуложата има гравюри от сребро. Оръжието е с 1 спусък със селектор, като самите спусъци са доста меки и приятни за боравене. Оксидацията на цевите е оригинална-в отлично състояние. По цевите няма сип, язви, раздувания, подбивания и други нежелани явления. Оръжието е излязло от завода с 2 комплекта цеви. Предишния собственик не желаеше да ми продаде траповите цеви (75 см.), защото ставаха за неговата Иж-27, въпреки че беше ми обещал да ми ги даде, а аз се отказах да го търся и изгубих всякакви контакти с него. Оръжието има леки следи от употреба и е ползвано предимно за лов, но е в много добро състояние и не е "лашкано" по състезания и тренировки. Руснаците казват за нея-"нещо, доста рядко за виждане", а това е тема в която говорим за оръжието- http://www.***...opic=22505&st=0 Намира се в Русе. Телефон-0883472679 Цена-999 лв. gotiniqt 1 Link to post Share on other sites
niki_r 78 Posted June 2, 2013 Author Report Share Posted June 2, 2013 (edited) По молба на колега с когото разговаряхме, прикачам снимки на УСМ Edited June 2, 2013 by Николай Йорданов Link to post Share on other sites
Recommended Posts