Jump to content

Свирка за примамване на хищници Nordik Mini predator


Recommended Posts

Nordik Mini Predator е разработена специално за лов на хищници при тежки зимни условия. Тази примамка е много лесна за употреба и основното и предимство пред другите,е че не замръзва при минусови температури. С нея можете да имитирате широка гама от звуци.

Тази свирка е по-малка,компактна с по-малки звукови възможности и по-тънка мембрана от Nordik Predator Pre-tuned.

ИНСТРУКЦИИ

Звук на заек в беда

Този сигнал е много лесен за възпроизвеждане. Поставете устните си около средата на мембраната на свирката. Поставете краят свирката между показалеца и палеца и чрез свиване и разтваряне на пръстите да образувате „фуния“ с различен размер. Свивайте и разтваряйте „фунията“ в синхрон с подаването на въздуха в свирката.Колкото по назад позиционирате устните си, толкова по-висок е звукът,който подавате.Ако желаете да направите звука “по болезнен“,вкарайте в свирката звука гррр..

ВАЖНО!!!Подавайте въздуха от диафрагмата, не от бузите.Обърнете внимание на „работата“ с ръката и положението на дланта и пръстите.

Подавайте сигнала 20-30 секунди с 3-4 минути паузи.Ако до 20-30 минути нямате успех сменете пусията.

Моля, посетете уеб сайта на www.nordikpredator.se и участвайте си в конкурса, Game calling. За целта е необходимо да направите снимка на вашата слука с примамките на Nordik predator,която е използвана , да я изпратите на мейл [email protected] с кратко описание на случката,вашите имена,калибър,дистанция и време на примамване на дивеча.

НАСЛУКА

classifieds-56889-0-79802600-1396526721_thumb.jpgclassifieds-56889-0-34804700-1396526763_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Колега, свирката нова ли е, или употребявана?!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.