Jump to content

Ловно изложение


vlado901
 Share

Recommended Posts

Здравейте, колеги предполагам, че повечето от Вас знаят за предстоящото ловно изложение от 24-28ми септември в Интер Експо Център -София. Според вас дали това изложение ще успее да събере достатъчно изложители, за да бъде наистина интересно или ще бъде "постно"? Основно се интересувам, защото съм решил да си закупя ново оръжие и малко екипировка за предстоящия свински сезон. Всякакви мнения, препоръки и коментари са добре дошли.

Edited by vlado901
Link to comment
Share on other sites

Здравейте, колеги предполагам, че повечето от Вас знаят за предстоящото ловно изложение от 24-28ми септември в Интер Експо Център София. Според вас дали това изложение ще успее да събере достатъчно изложители, за да бъде наистина интересно или ще бъде слабо ? Основно се интересувам, защото съм решил да си закупя ново оръжие и малко екипировка за предстоящия свински сезон? Всякакви мнения, препоръки и коментари са добре дошли.

Колега, моите уважения, но при този така зададен "въпрос" ...

Link to comment
Share on other sites

Ако и това ловно изложение, преди откриването на сезона, е умряло като пролетното в Интер-Експо центъра, ще се замисля изобщо дали да ходя вече на такива събития! Не ми е за няколкото лева вход! Не виждам причина обаче, ако производителите на ловно оръжие, боеприпаси и екеипировка не уважават такива изложения, редовите ловци да го правят.

Link to comment
Share on other sites

Въпроса е ,че преди 2 години ходих на това изложение в Експото и беше меко казано пародия. Опитах се да си пооправя въпроса надявам се сега да има повече мнения. :big_boss:

Link to comment
Share on other sites

Ако искаш съвет, ела по време на изложението и обиколи всички познати ти ловни магазини. И ги врънкай за отстъпки, ако харесаш нещо, зарад изложението.

Link to comment
Share on other sites

Това като идея ми беше дадено доста пъти, въпреки че хич не обичам да се дрънкам за цената на нещо, но не пречи да пробвам в крайна сметка.

Link to comment
Share on other sites

Със всяка година трагедията става все по голяма.Много се съмнявам дали изобщо си заслужава подобно посещение.Вместо да погъдаличкат хората с някоя отстъпка,да ти привлекат вниманието,имам чувството че цените са по високи от колкото в магазините им.

Link to comment
Share on other sites

ех колеги, само да бях 400 км по-близо до столицата, лошо или лошо изложение нямаше да има........... при всеки случай влизам в оръжеен магазин, било то и само да изплакна очите.............а там ви е в краката и пак се чудят някои дали да платят за метрото два лева

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ми не е точно така колега. Аз посетих изложението и да ти кажа по-голяма пародия не бях виждал скоро. На един от щандовете гледам модел обувки и питам за цената - казват ми 725 лв, но щели да ми направят 10% отстъпка заради изложението. Познай колко беше цената на същите обувки на сайта на фирмата - 580 лв. 725-10%=650лв, а до 580 (ако ги поръчам от сайта директно). Бренекета на ротвайл за 12/76 - 3.90 лв, а иначе се продават по 2.90 максимум и т.н. Единствено на 2 щанда имаше някакви реални отстъпки от нормалните им цени(няма да коментирам имената на фирмите) от продуктите, които ме интересуваха. Не съжалявам за 3 лв. вход, и бензина който изгорих да отида там - съжалявам за изгубеното си време и за гадното чувство, че търгашите в България(нарочно използвам тази дума) все още ни имат за балъци и се гаврят с нас. Колкото и голямо желание да имам да си харча парите в БГ, а не в чуждестранни сайтове(тоест да подпомагам българската икономика и българските търговци, а не чуждите)просто това няма как да стане.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.