Jump to content

ФБР разби банда, организирала секс оргии с прасет


Наско Хвойнев
 Share

Recommended Posts

Във фермерска област в щата Мисури е била проведена мащабна акция на ФБР и е била разбита престъпна група, която е изкарвала милиони през последните години от секс с прасета. Организаторите на схемата са насочвали клиенти към фермата в техния район, където се предлагат подобни услуги, същевременно фермерът, чиито прасета биват използвани за секс е бил информиран за списъка с клиенти за деня.Един час луд секс с бедните грухтящи животинки струвал $60, от които фермерът получавал $25, остатъка бил за шефовете, които знаели точно колко пари са похарчени от зоофилите. Някои ферми организирали групови оргии с бедните прасета, твърди bradva.bg.

Ако фермерът се опитал да пуска прасетата „на черно“ без тяхно знание, следвали тежки последици – побой, счупени крайници и сериозна глоба!

Били разбити 27 свинеферми, чиито собственици проституирали своите прасенца! Според агент Майк Родригез от ФБР клиентопотокът не спирал денем и нощем и изродите изкарвали сериозни суми! Организаторите са изкарали милиони долари в последните години! Агентът е изумен как може толкова много хора да паднат толкова ниско и как това отвратително "забавление" може да има толкова много привърженици!

Общо са арестувани 94-ма души, от които 23-ма са организаторите на схемата, които са взимали лъвския пай! Бизнесът със сводничество на прасета отврати и изуми природозащитници и американската общественост като цяло!

Отвратителният бизнес модел е бил на път да бъде приложен в свинеферми в други щати, както и да бъде „диверсифициран“ и с друг добитък!

Психологът Дейв Беф се опитва да обясни огромния интерес към зоофилски извращения във фермерските общности в САЩ:

„Тези хора смятат, че като изнасилват животно не вредят на никого и си мислят, че е по-сигурно за тях от изнасилването на човеци, тъй като животните не могат да се оплачат. Това са отвратителни индивиди, които демонстрират най-лошото у хората!“ казва с погнуса Беф./Марица.бгhttp://www.marica.bg/%D1%84%D0%B1%D1%80-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B8-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0-%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B8-%D1%81-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B0-news361524.html

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.