mariqn_ts 0 Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 здравейте, колеги! сериозен проблем се оказа намирането на свободно място в ловна дружинка. ако можете, помогнете да намерим едно местенце, Quote Link to post Share on other sites
kolio8207 33 Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Много сериозен проблем,,брачед,,скоро няма да се реши.Никъде на околко няма места!Аз съм от Кости а членувам във Павликени,а в Кости има свободни места но в самото дружество няма.А сега де? Quote Link to post Share on other sites
mariqn_ts 0 Posted September 4, 2015 Author Report Share Posted September 4, 2015 (edited) ти поне членуваш някъде а мен ме излъгаха че ще ме вземат курса ми казаха да изкарам само ся нямало места и ни лук яли ни лук мирисали крият се като мишки да ми бяха казали да се запиша където карах курса ся и там не мога вече Edited September 4, 2015 by mariqn_ts Quote Link to post Share on other sites
kolio8207 33 Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Aко рaзберa нещо зa свободни местa ще пишa нa лично,в подобнa темa нa твоятa един колегa предлaгaше зa Котел. Quote Link to post Share on other sites
FreeMan1 28 Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 Откъде си колега и за къде всъщност търсиш място? Quote Link to post Share on other sites
mariqn_ts 0 Posted September 6, 2015 Author Report Share Posted September 6, 2015 от Царево съм дружинка търся където и да е Quote Link to post Share on other sites
FreeMan1 28 Posted September 17, 2015 Report Share Posted September 17, 2015 от Царево съм дружинка търся където и да е Имаш Л.С. Quote Link to post Share on other sites
Juraf05 0 Posted August 13, 2020 Report Share Posted August 13, 2020 На 3.09.2015 г. at 19:08, kolio8207 написа: Много сериозен проблем,,брачед,,скоро няма да се реши.Никъде на околко няма места Carton déménagement pour bouteille !Аз съм от Кости а членувам във Павликени,а в Кости има свободни места но в самото дружество няма.А сега де? Но не бива да пазарувате за работа, особено ако това е първият ви професионален опит. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts