Jump to content

Сбогом на Атанас Василев/Найк/-автор на ''Пътеводител за обучение на ловното куче''-Академия Найк


Recommended Posts

Книгата е луксозно издание на "Беллопринт" ООД, гр.Пазарджик ISBN: 978-954-684-391-3, формат: 1/16/60/84 Печатни коли 24 Тираж 300.Съдържа 383 страници и е богато илюстрирана с цветни снимки и графични илюстрации. Книгата е учебник за всеки, който желае сам да обучи своето куче или да се занимава професионално с тази дейност. Представянето на книгата е започнало от 2013 година в списание Български Ловец. За контакт: [email protected] и 0886 712 435 Атанас Василев-Найк

post-64730-0-99875000-1452377393_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Свържи се с автора на дадения телефон, или имейл. Ще ти изпрати книга по куриер с наложен платеж. Аз така направих и всичко бе наред.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Сбогом, Найк!
600_02bcb0175245848daba9a9fffe1e73ef.jpg

В памет на приятел...

Запознах се с Атанас Василев-Найк на едно състезание по правилата на „Свети Хуберт“ край Пазарджик.

Един мил възрастен човек ме заговори и без да се усетим, потънахме в задълбочен разговор. Направи ми впечатление, че новият ми познат, освен общителен, е и много компетентен по отношение на кинологията. Още не се бяхме представили един на друг и нямах представа, че това е един от най-изтъкнатите експерти, обучаващ ловни кучета в България.

По някое време един приятел мина и каза: „О, Роби, не знаех, че с Найк се познавате…”

RLA_6420(1).JPG

Тогава се спогледахме един друг с още по-голямо любопитство. Почти едновременно проговорихме изумени. „Найк - известният учител на кучета!” - ококрих се аз. Възрастният човек се усмихна леко притиснен: „Аз съм…”

Общият ни приятел осъзна, че всъщност не се познаваме и побърза да ме представи: „А това, Найк, е Роберт Атанасов от “Български Ловецъ”. Нали искаше да ви запозная преди време?”

Веднага предложих на Найк да стане сътрудник на списанието. Той прие с готовност и ентусиазъм и такъв остана до последния си дъх. Почина на болнично легло съвсем наскоро.

Атанас Василев-Найк бе учител и дресьор на много качествени кучета, завоювали шампионски титли. За мен той бе и остана един приятел и капацитет от голяма величина, оказал влияние върху много ловци и техните четирикраки помощници.

Сбогом, приятелю.

Нека крилете на богинята на лова те носят из безкрайните ловни полета..

Чрез страниците на списание „Български ЛОВЕЦЪ“ редакцията ни поднася своите съболезнования на близките на Атанас Василев-НАЙК.

Ще продължим да публикуваме последните му материали и негови разкази, които той подготви приживе за читателите на списанието.

http://lovec.bg/http://lovec.bg/news/view/1125

Link to comment
Share on other sites

Дълбок поклон пред паметта на Човека, който сподели своите знания, като по този начин помогна на доста колеги да подобрят работата на своите помощници.

Почивай в мир.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.