anelin 1,004 Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 (edited) При 155 доста от кусурите на 153 са отстранени и ако внимателно си избереш екземпляр(защото все пак пияни руснаци са го правили) е едно доста балансирано, леко и красиво оръжие с 5 пъти по-голям ресурс от турска ...... Колко е ресурса на турската? Edited May 7, 2016 by Anelin Quote Link to post Share on other sites
Скът 2 Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Здравей, може да не съм критерии понеже си взех мп 155 вчера но ще споделя. За мен по добрия вариант е полимереното изпълнение. Като купуваш обърни внимание на мерната планка(може да е крива),на покритието на цевта(като погледнеш в нея на светло ринговете трябва да са еднакви),на края на цевта където се навиват шоковете(огледай стените трябва да са фрезовани с еднаква дебелина). Аз взех дърво с пласт масата планката беше квива.пласмасовата ми се видя по удобна (лека,с по къс приклад). Ложата на моята хлопа (не е проблем за мен). Дтрелба ( 20 патрона ,1 засечка на 2-рия с номер 3). Малко по зле е фрезована в сравнение със стожер 3000, по грубо вървят частите на мп то Quote Link to post Share on other sites
Скът 2 Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 20 патрона не са критерий но сработи добре(думи на човек който и нямаше много доверие) поради факта ,че е имал допир само със 153,лека ,презарежда ,точна (негови думи). Аз кат стрелях нищо не направих на 35 м 10л туба(аз не си и мога). Това видях това пиша,не че е моя и я хваля,ако някой случайно почне да се заяжда ,че до вчера съм ревал за Сайга сега съм с мп и го хваля!!!! А да покритието на детайлите е смотано 1 редовен сезон лов и ще се надраска. Quote Link to post Share on other sites
генерал 62 Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Почти ми подариха един полуавтомат "Ескорт". Не стрелял точно, каквито и втулки да му сложиш. Изпуснал човека прасета и ми го даде. Оръжейник отряза цевта заедно с втулките. Остана "гола" цев. Бих пъдпъдъци с нея - добре. Сега я пробвах с бренекета - плачевен резултат! Всичките в ляво! Явно няма оправия... Ще я пробвам и за патици и после.... Quote Link to post Share on other sites
bozlev 0 Posted December 12, 2018 Report Share Posted December 12, 2018 Здравейте колеги аз тая година си взех въпросния автомат мп 155 и за сега съм много доволен само два пъте ми е засякал аще като го взех с едни турски патрони и от тогава никакъв проблем . Искам да ви попитам вие с бренеке с кой шок стреляте аз стрелям с 5те чертички ще съм ви благодарен ако споделите мнение при вас как е ...... лек ден и наслука на всички Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts