Jump to content
ФОРУМ
  • Наслука!
  • Ловен Сезон 2020

Recommended Posts

Понеже никой не си продава смотаните Сайги съм принуден да избирам между следните модели и имам нужда от помощ.

МП 155 и Стожер 3000

Във вторник трябва да съм я купил .

Моля за съвет. От магазин ще са.

Link to post
Share on other sites

 Вдигаш,прикладваш и преценяш на място :) в ценово отношение предполагам,че са еднакви.Разрови се малко в нета ще намери все нещо.

Link to post
Share on other sites

И аз не съм ловец от отдавна тази ще ми е пета година следя какви теми пускаш моето мнение е твърдо за руската пушка.Но колега какъв беше зора за тая сайга не разбрах ти ловец ли си войник ли всичко идва от това липсата на казарма ако беше влачил армейско оръжие една година или още по зле две никога нямаше да искаш пушка приличаща на такова оръжие.Аз с моя тоз надцевен миналата година две прасета на дубле тая ако има слука и ми се случи пак чааак тогава автомат още не съм пораснал за такава пушка.Наслука през сезона с най добри чувства

Edited by Krivak
Link to post
Share on other sites

Купих МП 155 дърво,имаше в др оръжеен с полимер какъвто исках но забелязах ,че е с крива планка,неприятно. Ходихме да стреляме с един приятел,имаше само 1 засечка на втория изстрел с номер 3 патрон. За 13 бренекета и 6 3-ки една засечка,не е смазвано или чисътено,о кутията направо. Ложата е хлабава и хлопа,дървения приклад ми се стори по-дълъг и неудобен. Ще поръчам др . Хареса ми ! По 10 л тува с вода на 35 метра имам 2 попадения ,ама не си и мога . Пушката ми се стори надеждна. За сайгата,проста система ,няма какво да и счупиш,няма как да сложиш нещо не на мястото ,все пак има 6 части. И да армейските оръжия ми хатесват .

Link to post
Share on other sites

 Мерак мерак ама биваше първо да го разглобиш и почистиш както трябва :) за да не береш ядове.

Link to post
Share on other sites

Продавача каза ,че само цевта се чистела да не го разглобявам сам цялото. 

Колеги,повече от 2 патрона немога да вкарам в пълнителя.... 1 + 2 в пълнителя.... Ако беше Сайга нямаше да го има тоя проблем . Само да вметна.

Link to post
Share on other sites

Колега, има ограничител който не позволява вкарването на повече патрони.Като го махнеш ще можеш да добавиш още. А относно засечката, като вземах моята АТА имах 7-ци 24гр. изобщо не ги зареждаше, след една година поради липса на пъдпъдък се позиционирах до една върба да чакам гургулица, и същите патрони ги караше като шевна машина.Отдадох го на сработването на частите и от тогава не съм имал засечки.Постреляй малко повече и смятам, че няма да имаш проблеми.Стига патроните да са качествени.

Link to post
Share on other sites

 Не го слушаи,разглобяваш,чистиш,сглобяваш накрая на сезона същото нещо :) само дето ако беше Сайгата щеше да е децка игра а това е по сложно но не мисля че ще съжаляваш за покупката.За 155-цата има и доста ъпдейти не го забравяи и да не забравиш ограничителя

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.