Mayh3m 0 Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 (edited) Здравейте, колеги! Надявам се поствам това на правилното място. Закупих си въздушна пушка Hatsan grizzly mod. 90 vortex, доста мощна, прострелях я и стана доста точна също. Имам обаче две забележки... въпреки, че я попочистих за да не дизелира много от началото - гърми като топ и визията ми е малко 'дървена' благодарение на консервативната форма на приклада и мерника Отката е в рамките на нормалното, точността и силата ми харесват, но хората си мислят, че стрелям с флоберка Гледах едни заглушители(air suppressor-и), air stripper-и и к'во ли още не, мисля, че тези джаджи ще разрешат поне частично проблема с визията и проблема със звука(честно казано съм съгласен и само с първото ) ... За жалост обаче никъде не намерих достатъчно информация за тях, как се слагат и дали са универсални. Ще съм ви много благодарен ако ме светнете по темата! Поздрави Edited April 5, 2017 by Mayh3m Quote Link to post Share on other sites
HanSolo 0 Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 http://forum.airguns.bg/index.php?search/1692569/&q=саунд+модератор&o=date Има доста теми, трябва да се разровиш за да откриеш правилната за теб. Успех! Quote Link to post Share on other sites
lu-bo 38 Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 Стандартни са.За да го монтираш трябва да направиш на пушката резба 1/2 UNF Ще се наложи да демонтираш мушката. Резбата трябва да е много добре центрована,трябва стругар които разбира и е правил такова нещо иначе резултата е лош. СМ на пружинна пушка ефекта не е много голям. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts