Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019
cendaka

Зимен ловен костюм от колекцията " Президент " - най-висок клас

Recommended Posts

Зимен ловен костюм от колекцията " Президент " - най-висок клас


Описание на Яке :
Водонепроницаемо зимно яке изработенo от мембранен плат (G-tex) в два цвята гарнирано с паспел от еко-кожа и с конструкция позволяваща максимална свобода на движението. Има 7 многофункционални джоба, 4 от които са с капаци и магнитно закопчаване (в долните джобове има патрондаши), един джоб с капак за радиостанция, един джоб раница поставен в долната част на гърба. Има „наполеонов” джоб за носене на оптика. Вътрешните джобове са 4 - за документи, телефон, отоплител и качулка. Ширината на ръкавите се регулира с щрифелки с тик-так копчета. Якето е подлатено с кариран хастар и топла вата. Закопчава се с цип, покрит с двоен канон. Якето има отделяща се топла качулка, закопчаваща се с тик-так копчета. Дълбочината и ширината на качулката се регулират с ластичен шнур и стопер

.
Описание панталон:
Водонепроницаем зимен панталон изработен от мембранен плат (G-tex) в два цвята гарниран с паспел от еко-кожа.
Конструкция му позволява максимална свобода на движението. Има 6 функционални джобове, от които 2 италиaнски, 2 странични карго и два задни, всички с капаци с магнити, както и кания за нож. Ширината на талията и крачолите се регулира с щрифелки с тик-так копчета. Панталонът е подплатен с хастар и вата.


 • Автор
  cendaka
 • Дата
  29.11.2019
 • Цена
  1 179,00 лв
 • Категория

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.