aco 4 Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Ако си го копнал от другият форум в който говорим предимно за кучета не е коректно от твоя страна Смятам, че за породата е полезно да има повече участници по такива състезания. За това на 26 съм там. Quote Link to post Share on other sites
aco 4 Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Една Снимка на ЗИНА Quote Link to post Share on other sites
dinga 0 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Асо, тези бебета на Зина ли са? Quote Link to post Share on other sites
aco 4 Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Асо, тези бебета на Зина ли са? Не са, но ето ги вече по - големи. Quote Link to post Share on other sites
patrona 89 Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Малко роднини на Арес, на Апостол (Ижовката) Майка му Бета : Quote Link to post Share on other sites
patrona 89 Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 (edited) Сестра му Рея Edited April 21, 2009 by patrona Quote Link to post Share on other sites
patrona 89 Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 И цялото му семейство тука малко уморено Quote Link to post Share on other sites
мечок 0 Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 (edited) Асо, бебетата са много красиви. Играете ли си с тях. Как се справяш в кущи с малки кученца? Аз скоро ще си имам такива и се притеснявам, защото имам дете на 3 години и ще иска да си играе с тях. Patrona, много красиво бретонско семейство. Edited April 21, 2009 by мечок Quote Link to post Share on other sites
patrona 89 Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Асо, бебетата са много красиви. Играете ли си с тях. Как се справяш в кущи с малки кученца? Аз скоро ще си имам такива и се притеснявам, защото имам дете на 3 години и ще иска да си играе с тях. Patrona, много красиво бретонско семейство. Благодаря ти !!! Дано и твоето стане такова! Quote Link to post Share on other sites
aco 4 Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Асо, бебетата са много красиви. Играете ли си с тях. Как се справяш в кущи с малки кученца? Аз скоро ще си имам такива и се притеснявам, защото имам дете на 3 години и ще иска да си играе с тях. Patrona, много красиво бретонско семейство. До 15 ден няма проблеми, но после започват да щъкат на всякъде Затова може да си вземеш датски басейн и да ги сложиш вътре така майката отива при тях когато иска, а те не могат да цапат по целия апартамент. Качи някоя снимка да я вадим и твоята хубавица и да и се порадваме и ния. Quote Link to post Share on other sites
Shibeka 111 Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Асо, бебетата са много красиви. Играете ли си с тях. Как се справяш в кущи с малки кученца? Аз скоро ще си имам такива и се притеснявам, защото имам дете на 3 години и ще иска да си играе с тях. Patrona, много красиво бретонско семейство. Ta какво ти пречи детето ти да си играе с тях? На времето моят бретон беше на 3месеца,а дъщеря ми на 4ри годинки и голяма игра падаше......даже имам някъде стари снимки ,как дъщеря ми влезнала при него в клетката му и заспали заедно един до друг ! Такава дружба помага и на двете.....т.е.-на кучето да се социализира,а на детето имунната система се заздравява от ранна възраст! Успех с бъдещето-ново поколение! Quote Link to post Share on other sites
nikitoooosamoz 1 Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Асо, поздравления за хубавите малки бретончета. Представям си какви качествата притежават. Изумен сам от качествата на курцхарчето , което взех от тебе и препоръчвам птичарите ти на всички.... Quote Link to post Share on other sites
мечок 0 Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 (edited) Ето,малко снимки на моята хубавица. Преди и сега.. сега е голяма дебелана. надявам се като мине всичко пак да влезе във форма Edited April 24, 2009 by мечок Quote Link to post Share on other sites
karaliev 7 Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Тази красавица ми е позната,маи е посещавала гр.Лясковец Quote Link to post Share on other sites
aco 4 Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 (edited) Ето,малко снимки на моята хубавица.Преди и сега.. сега е голяма дебелана. надявам се като мине всичко пак да влезе във форма Красавица. Edited April 24, 2009 by aco Quote Link to post Share on other sites
Дионис 19 Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Еее красива и наперена (снимката във водата е станала страшна). Абе мойта днеска ми направи стойка на костенурка, то не е сефте де... .. а и аз съм хапвал няколко пъти но тази беше малка, дали родителите на мойта не са били на някои роми... Quote Link to post Share on other sites
мечок 0 Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Здравейте. Кaraliev, Тази красавица ти е позната, и на Дик също . Нали станахме сватове. Всичко върви добре, и всеки момент ,чакаме потомството. Quote Link to post Share on other sites
koyota 5 Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 апорт на заек.извинявам се предварително за качеството на снимката. Quote Link to post Share on other sites
trojta 0 Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Асо ,ето го и малкия с нов приятел.И братчето и сестричето вече се поосвестиха.Наистина прекрасни кучета Quote Link to post Share on other sites
aco 4 Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Асо ,ето го и малкия с нов приятел.И братчето и сестричето вече се поосвестиха.Наистина прекрасни кучета Да са живи и здрави и есента да показваш снимк с тях и техните трофеи да не се опитва да хване котката . Не ги разхождаи още навън извън двора малки са. Quote Link to post Share on other sites
trojta 0 Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Да са живи и здрави и есента да показваш снимк с тях и техните трофеи да не се опитва да хване котката .Не ги разхождаи още навън извън двора малки са. ДА.Благодаря ти,стремя се да не го извеждам но наван е прекрасно времето ,и...няма как започва да ну се играе. Quote Link to post Share on other sites
мечок 0 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 (edited) Здравейте. Въпреки студеното време, днес беше един много хубав ден. Кучката ми Чери роди 8 здрави бебета. Въпреки,че и е за първи път се справя много добре. Оказа се добра и грижовна майка. Пожелавам си да порастнат живи и здрави, и да станат добри ловци като родителите си! Ето снимка от първия ден на кученцата. Edited April 26, 2009 by мечок Quote Link to post Share on other sites
IVAN2222 20 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Здравейте. Въпреки студеното време, днес беше един много хубав ден. Кучката ми Чери роди 8 здрави бебета. Въпреки,че и е за първи път се справя много добре. Оказа се добра и грижовна майка. Пожелавам си да порастнат живи и здрави, и да станат добри ловци като родителите си! Ето снимка от първия ден на кученцата. Честито!Да са ти живи и здрави. Quote Link to post Share on other sites
trojta 0 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Здравейте. Въпреки студеното време, днес беше един много хубав ден. Кучката ми Чери роди 8 здрави бебета. Въпреки,че и е за първи път се справя много добре. Оказа се добра и грижовна майка. Пожелавам си да порастнат живи и здрави, и да станат добри ловци като родителите си! Ето снимка от първия ден на кученцата. Нека са живи и здрави малките мишоци Quote Link to post Share on other sites
aco 4 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Здравейте. Въпреки студеното време, днес беше един много хубав ден. Кучката ми Чери роди 8 здрави бебета. Въпреки,че и е за първи път се справя много добре. Оказа се добра и грижовна майка. Пожелавам си да порастнат живи и здрави, и да станат добри ловци като родителите си! Ето снимка от първия ден на кученцата. Нека те радват и да са живи и здрави. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts