Милен Стоянов 2,089 Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 бъдещи грифончета ,догодина сме в Роман в клас подрастващи бараци,леле направо съм за бойййййййй Не колега не си за боййййййй, трябва да се опита от всичко и да се избере най-доброто.Поздравявам те, жив и здрав. Quote Link to post Share on other sites
roko.1975 222 Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) Не колега не си за боййййййй, трябва да се опита от всичко и да се избере най-доброто.Поздравявам те, жив и здрав.благодаря, с 300-а зора направихме скачката,кучката е много злобна и много яко хапеше,ще видим кво сме постигнали,ами търсим наистина най-доброто Edited June 3, 2009 by roko.1975 Quote Link to post Share on other sites
pompei_ 4 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Иаз да се похваля с нови придобивки.И да благодаря на колегите от Ст.Загора които се постараха да доидат до мен. Пишаги в тази тема защото са мелези от гонче и барак Quote Link to post Share on other sites
Добромир Цаков 214 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 еее айде честито ,до на есен вече ще сме порасли готови за гората Quote Link to post Share on other sites
Mitahki 181 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) благодаря, с 300-а зора направихме скачката,кучката е много злобна и много яко хапеше,ще видим кво сме постигнали,ами търсим наистина най-доброто Колега, очаквам след известен период от време, да качите в тази тема снимки на малките пальоци, лично на мен ще ми е много интересно да вида що за стока са, поне като визия!!! Предполагам, че ще уважите молбата ми!!! Иаз да се похваля с нови придобивки.И да благодаря на колегите от Ст.Загора които се постараха да доидат до мен. Пишаги в тази тема защото са мелези от гонче и барак От името на крановския отбор, ЧЕСТИТО за новите придобивки!! Предполагам, че ще се сетиш кой колега е заедно с мен в този отбор !!! За да те улесня имаш право да ползваш жокер - виж приятели!!! Edited June 4, 2009 by Mitahki Quote Link to post Share on other sites
Валентин Атанасов 1,562 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Двама учиника след тренировка Quote Link to post Share on other sites
Валентин Атанасов 1,562 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Двама учиника след тренировка Quote Link to post Share on other sites
pompei_ 4 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Колега,очаквам след известен период от време, да качите в тази тема снимки на малките пальоци, лично на мен ще ми е много интересно да вида що за стока са, поне като визия!!! Предполагам, че ще уважите молбата ми!!! От името на крановския отбор, ЧЕСТИТО за новите придобивки!! Предполагам, че ще се сетиш кой колега е заедно с мен в този отбор !!! За да те улесня имаш право да ползваш жокер - виж приятели!!! Колега молбата щети баде уважена .А за наи скъпия ми и уважаван от малък одбор мн благодаря за поздравите.А вии да направите от унуи доброжанското червено винце. Господ здраве да ви дава на вас и вашите семеиства и приятели. Quote Link to post Share on other sites
NiKoLaI54 0 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Здравеите,бих искъл да разбера какав според вас е бащата на това куче.Маиката като ми го донесеха казаха че е поинтер ама сигорно мелез а според вас бащата какъв ще е.Тук кучето е на 3 месеца мога да ви пратя сегашни ако е нужно. Quote Link to post Share on other sites
Валентин Атанасов 1,562 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Здравеите,бих искъл да разбера какав според вас е бащата на това куче.Маиката като ми го донесеха казаха че е поинтер ама сигорно мелез а според вас бащата какъв ще е.Тук кучето е на 3 месеца мога да ви пратя сегашни ако е нужно.Голяма гатанка колега качи някоя друга снимка пък ще поумуваме .Понтер +Лабрадор .Понтер БГ гонче ........Понтер +Контеинерна любов моите извинения за последното но ако имаш снимка по актоална я качи пак все някои ще познае важното че снимката е на място тук са МЕЛЕЗАЦИТЕ Quote Link to post Share on other sites
NiKoLaI54 0 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Утре ще направя и ще кача. Quote Link to post Share on other sites
pompei_ 4 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Мн ме самнява и дали нее с бретон Edited June 4, 2009 by pompei_ Quote Link to post Share on other sites
Nanski 1,625 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Здравеите,бих искъл да разбера какав според вас е бащата на това куче.Маиката като ми го донесеха казаха че е поинтер ама сигорно мелез а според вас бащата какъв ще е.Тук кучето е на 3 месеца мога да ви пратя сегашни ако е нужно. Единственото което мога да позная е ,че колата зад кучето е Голф3 П:С Извинявам се за спама Quote Link to post Share on other sites
roko.1975 222 Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) Колега,очаквам след известен период от време, да качите в тази тема снимки на малките пальоци, лично на мен ще ми е много интересно да вида що за стока са, поне като визия!!! Предполагам, че ще уважите молбата ми!!! ..................Не само ще кача снимки,но живот и здраве те ще са бъдещи шампиони на породата бараци Edited June 5, 2009 by roko.1975 Quote Link to post Share on other sites
Ivan Iojev 2,413 Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Здравеите,бих искъл да разбера какав според вас е бащата на това куче.Маиката като ми го донесеха казаха че е поинтер ама сигорно мелез а според вас бащата какъв ще е.Тук кучето е на 3 месеца мога да ви пратя сегашни ако е нужно. Явно за отговора на този казус, трябва да се направи тест за бащинство..... Quote Link to post Share on other sites
pompei_ 4 Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Явно за отговора на този казус, трябва да се направи тест за бащинство..... [/quo Аааа то сега е лесно проба по ДНК ,то иначе бащи мнооооого. Апак има и друг вариянт,плащаш му едно родословие измисляш някоя порода и става чистокравно и едно в бг породата е нов внос Quote Link to post Share on other sites
emil4o112 0 Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Ето една сватба от вчера и живот и здраве след 60дни ще качим снимки на новите мелезаци в отбора. Quote Link to post Share on other sites
jovani62 449 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Май не само в БГ се ловува с мелези Quote Link to post Share on other sites
STOIAN_QNKOV 29 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 естествено да не мислиш че ние сме най-умните Quote Link to post Share on other sites
Mitahki 181 Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 естествено да не мислиш че ние сме най-умните Може и да не сме най-умните, но сме едни от най-добрите в свинския лов! Quote Link to post Share on other sites
STOIAN_QNKOV 29 Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Може и да не сме най-умните, но сме едни от най-добрите в свинския лов! тъй де ние във всичко сме най-добрите(ама само ние си знаем) Quote Link to post Share on other sites
manolo19 978 Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Ето го и моят мелез за лов на глигани. Quote Link to post Share on other sites
NiKoLaI54 0 Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 От какви родители е това куче. Quote Link to post Share on other sites
manolo19 978 Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Майката за съжаление вече не е сред живите е моята Поля-Пойнтер а бащата също така бивше мое куче изчезнало по време на лов Българско гонче. Quote Link to post Share on other sites
NiKoLaI54 0 Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 А на какво работи кучето защото ас имам едно мелезче мейду поинтер и незнам кои е бащата.Уча го уш за пртичи лов ама незнам дали ще стане,защото има голяма злоба,Отива да се дави.И ми е интересно да разбера дали ще стане и за сжински лов.Че еи сега ако нетрагне на полето да я пусна в балкана. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts