web designer 231 Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Снимките пресни ли са? Това с по-кафявата глава какъв пол е? Quote Link to post Share on other sites
Радост 9 Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Имам и то много!Дай някакъв емайл да ти пратя Quote Link to post Share on other sites
web designer 231 Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Имам и то много!Дай някакъв емайл да ти пратя На профила ми има линк към личния ми сайт, там има емейл и тел. за връзка. Благодаря предварително! Quote Link to post Share on other sites
BAK 73 Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Снимките пресни ли са?Това с по-кафявата глава какъв пол е? 2 женски 1 мьжко.от маи месец са Quote Link to post Share on other sites
web designer 231 Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 2 женски 1 мьжко.от маи месец са Да разбирам ли, че са още при теб? Quote Link to post Share on other sites
BAK 73 Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 продадени са Quote Link to post Share on other sites
npomekmop 6 Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 ,а бащата е пазач . Т'ва ми хареса Quote Link to post Share on other sites
flower_girl 0 Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 хахахах ами да т.е безработен Quote Link to post Share on other sites
flower_girl 0 Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 не съм ги снимала скоро имам само тази снимка ,но тук още бозаят ---> Quote Link to post Share on other sites
Modena 0 Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Тази тема я позанемарихте! На мен ще ми е интересно да поразкажете за вашите джакове! Как се развиват, дали някой е успял да обучи своето куче за лов? Quote Link to post Share on other sites
balaban 1 Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Тази тема я позанемарихте!На мен ще ми е интересно да поразкажете за вашите джакове! Как се развиват, дали някой е успял да обучи своето куче за лов? то при тези цени дали някой ги ползва за лов Quote Link to post Share on other sites
BAK 73 Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 скоро ще е в бг. Quote Link to post Share on other sites
Modena 0 Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 скоро ще е в бг. Това е много хубава новина! В кой град ще живее кученцето? Quote Link to post Share on other sites
BAK 73 Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Това е много хубава новина!В кой град ще живее кученцето? в София- имам няколко внесени родословни само трябва да се организират за клуб Quote Link to post Share on other sites
web designer 231 Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Първа среща с язовец! Quote Link to post Share on other sites
IVAN2222 20 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Сестре ми има едно мъжко на 7 месеца и е абсолютен помияр.По-галено е и от котка.Купила го е от позната за 400 лева с отстъпката,иначе са ги продавали за 800 лв"аз и 8 лв няма да дам за тия мастии".Не е с купирана опашка и е много грозно.Сега се опитвам да излъжа сестра ми да го пусна малко по дупките ама нещо ми се опъва Quote Link to post Share on other sites
Дон Кикот 94 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Първа среща с язовец! Оооо, супер е! Quote Link to post Share on other sites
Oskar 87 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Първа среща с язовец! Щом се обичат нека се вземат Quote Link to post Share on other sites
web designer 231 Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Оооо, супер е! Aбе отначало малко се чудеше що за животно е, ама после вдяна за какво иде реч.Язовеца беше огромен за това време на годината и ми направи ягдтериера на терлик в муцуната така, че му се ядосах много. Момчето на снимката е един тракторист, който се връщаше от нивата, спрях го за да му поискам нещо с което да пробия тръбата, че като извади един чук - 5 кила.Пробихме я на около 3м. от края(беше затапена) вътре имаше една каруца сено и това явно беше причината да не може да се превърти. Гръмнах го в гъза, та докато го давеха кучетата беше още жив. adii 72 1 Quote Link to post Share on other sites
Oskar 87 Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Aбе отначало малко се чудеше що за животно е, ама после вдяна за какво иде реч.Язовеца беше огромен за това време на годината и ми направи ягдтериера на терлик в муцуната така, че му се ядосах много.Момчето на снимката е един тракторист, който се връщаше от нивата, спрях го за да му поискам нещо с което да пробия тръбата, че като извади един чук - 5 кила.Пробихме я на около 3м. от края(беше затапена) вътре имаше една каруца сено и това явно беше причината да не може да се превърти. Гръмнах го в гъза, та докато го давеха кучетата беше още жив. Явно съм бил прав,нали винаги ги завъртал и ги прогонвал,ако не бише пробил тръбата (да кажем че беше на 3 метра дълбочина)и кучето не може да убие язовеца а само лае ,какво следва??? Quote Link to post Share on other sites
web designer 231 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Следва по-дълго чакане, а на мен това не ми се нрави. Пиши по темата! Успех! Quote Link to post Share on other sites
rim 20 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Явно съм бил прав,нали винаги ги завъртал и ги прогонвал,ако не бише пробил тръбата (да кажем че беше на 3 метра дълбочина)и кучето не може да убие язовеца а само лае ,какво следва??? Ами ще си лае ....................... И като му омръзне и ще излезе навън но не се знае кога . Така можеш и цял (век) да го чакаш. Quote Link to post Share on other sites
web designer 231 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Темата е "джак-ръсел". Ако искате да ми обсъждате ягдтериера - в "аборигени" съм качил една снимка от същия лов. Ясно се вижда как от многото лаене и силния уплах му е излязла стрескавица на долната устна(по подобен начин изглежда и от др. страна. Успех! Quote Link to post Share on other sites
kraso 11 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Гошо нали знаеш че тези кучета не притежават дори половината от качествата на Яго ина старите ни териери.Предполагам че се сещаш кои съм. Поздрави и скоро да се видим при Стоичо. Quote Link to post Share on other sites
rim 20 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Гошо нали знаеш че тези кучета не притежават дори половината от качествата на Яго ина старите ни териери.Предполагам че се сещаш кои съм. Поздрави и скоро да се видим при Стоичо. Пиши на лични . Темата е джак ръсел териер. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts